Thriller Time: “Θα σε βρω” – Teresa Driscoll

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΙΔΕΣ. ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΕΣ. ΔΕ ΜΙΛΗΣΕΣ.

H Έλλα ταξιδεύει με το τρένο με κατεύθυνση το Λονδίνο. Τυχαία παρατηρεί δυο έφηβες που ταξιδεύουν μόνες τους, την Άννα και την Σάρα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού δυο νεαροί προσεγγίζουν τα κορίτσια πιάνοντάς τους τη κουβέντα, η Έλλα ακούει άθελα της ένα μέρος της κουβέντας και θορυβείται. Το ένστικτό της, της λέει να αναζητήσει και ειδοποιήσει τις οικογένειες των κοριτσιών, όμως αποφασίζει τη τελευταία στιγμή να μην ανακατευτεί. Δυστυχώς η επόμενη μέρα έρχεται για να επιβεβαιώσει τους αρχικούς τις φόβους. Η Άννα, η μια από τις δυο κοπέλες, έχει εξαφανιστεί. Τότε αρχίζει ο εφιάλτης.

Έναν χρόνο αργότερα, η Άννα εξακολουθεί να αγνοείται. Η Έλλα βασανίζεται ακόμα από ενοχές επειδή δεν έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, ειδοποιήσει τις οικογένειες των κοριτσιών. Τώρα όμως αρχίζει να λαμβάνει κάποιες ανώνυμες και μυστηριώδεις κάρτες που φανερώνουν ότι κάποιος παρακολουθεί κάθε κίνησή της. Η Έλλα φοβούμενη για την ασφάλεια της οικογένειάς της, θα αποκρύψει το γεγονός και θα απευθυνθεί σε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ για να ερευνήσει την υπόθεση, ενώ ταυτόχρονα μια εκπομπή αγνοουμένων έρχεται για να πυροδοτήσει ξανά την υπόθεση της Άννας και να αναστατώσει τους άμεσα εμπλεκόμενους, όπως όλα δείχνουν η οικογένεια και η φίλη της δεν έχουν φανερώσει την αλήθεια στην αστυνομία. Τελικά ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα; Η Άννα είναι ζωντανή ή νεκρή; Και αν είναι ζωντανή που βρίσκεται; 

Η Teresa Driscoll έχει δημιουργήσει ένα ψυχολογικό θρίλερ για γερά νεύρα. Η αφήγησή της είναι πολύπλευρη ενώ δίνει την ευκαιρία στον αναγνώστη να εξετάσει ή να αναθεωρήσει τη στάση κάθε χαρακτήρα και να ανακαλύψει τον πραγματικό ένοχο. Αναμφισβήτητα μιλάμε για ένα άψογα καλογραμμένο μυθιστόρημα με γρήγορες εναλλαγές σκηνών και συναισθημάτων, γεμάτο αγωνία και δράση που θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και θα σας δυσκολέψει αρκετά να το αφήσετε από τα χέρια σας.

Το μυθιστόρημα της Teresa Driscoll “Θα σε βρω” κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Τα μυθιστορήματα της Teresa Driscoll κυκλοφορούν ήδη σε έξι γλώσσες. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας της στη δημοσιογραφία, εργάστηκε σε εφημερίδες, περιοδικά και στην τηλεόραση, ενώ επί δεκαπέντε χρόνια παρουσίαζε την ειδησεογραφική εκπομπή Spotlight. Ασχολούμενη με το αστυνομικό ρεπορτάζ, έχει επηρεαστεί βαθιά από τον αντίκτυπο των εγκλημάτων στους συγγενείς των θυμάτων κι αυτές ακριβώς τις επιπτώσεις εξετάζει τώρα στα σκοτεινά μυθιστορήματά της. Κατοικεί στο Ντέβον με τον σύζυγό της και τους δύο γιους τους και γράφει τακτικά για τη «ζωή της ως συγγραφέας» στην ιστοσελίδα της www.teresadriscoll.com.

Τι έγραψαν για το μυθιστόρημα της “Θα σε βρω”

Ένα από τα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ της χρονίας….

India Today

Τολμήστε να το πάρετε μαζί σας στο τρένο… Σας διαβεβαιώνω ότι θα χάσετε τη στάση σας!

Grace Godwin, www.aliteraryfeast.com

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο