Ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων “ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ” θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων “ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ”, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:30, θα τελέσει την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

 Η τελετή θα λάβει χώρα στην Πλατεία Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, περιοχή Πελοποννησίων, Χαλκίδα όπου και βρίσκεται ο ανδριάντας του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από φορείς της πόλης και πολιτιστικούς συλλόγους. Στη συνέχεια μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης μας θα απαγγείλουν ποιήματα. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Χαλκιδέων με τον Διευθυντή κ. Πέτρο Πρόκο.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Πραχαλιάς Γεώργιος, τακτικό μέλος της Εταιρείας Πελοποννησιακών Σπουδών. Η ομιλία του θα έχει τίτλο “Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ως εθνική κληρονομιά”.
Η εκδήλωση θα κλείσει με χορό από τα χορευτικά τμήματα του Συνδέσμου συνοδεία μπουφέ με νηστήσιμα εδέσματα, κρασί και τσίπουρο.

Θα πρέπει να τονίσουμε εδώ ότι περά όλων των άλλων η εκδήλωση θα είναι ένα μήνυμα αλληλεγγύης, συμπαράστασης και στήριξης προς τους δύο Έλληνες Αξιωματικούς που βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης στην Τουρκία.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                    Η Γενική Γραμματέας
θεοδόσης Γεωργουλόπουλος                       Δήμητρα Παρασκευοπούλου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο