ΑρχικήΠολιτισμόςΕπιβράβευση μαθητή Α/θμιας Εκπαίδευσης για την ενασχόληση του με τη ζωγραφική στην...

Επιβράβευση μαθητή Α/θμιας Εκπαίδευσης για την ενασχόληση του με τη ζωγραφική στην Τρίπολη (video – pics)

Επιβράβευση μαθητή Α/θμιας Εκπαίδευσης για την ενασχόληση του με τη ζωγραφική σε έναν ξεχωριστό χώρο στον «ΤΕΧΝΟΤΟΠΟ» επί της οδού Νεομάρτυρος Δημητρίου 7 (Πλατεία Πετρινού)  στην Τρίπολη

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/fywGD3Jpe5k” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 σε έναν ξεχωριστό χώρο στον «ΤΕΧΝΟΤΟΠΟ» επί της οδού Νεομάρτυρος Δημητρίου 7 (Πλατεία Πετρινού) στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Δήμο Τρίπολης εκδήλωση με θέμα «Επιβράβευση μαθητή Α/θμιας Εκπαίδευσης για την ενασχόληση του με τη ζωγραφική».

Η εκδήλωση διενεργήθηκε στα πλαίσια εγκαινίων Έκθεσης Παιδικής Ζωγραφικής «Σαν παιδί Ζωγραφίζω και εγώ» η οποία θα διαρκέσει έως 25/3/2018.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε αρκετός κόσμος και ειδικότερα μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί που είχαν την ευκαιρία 
• να παρακολουθήσουν ομιλίες από εξειδικευμένους ομιλητές και να συζητήσουν μαζί τους για την ενθάρρυνση της ενασχόλησης παιδιών με την τέχνη και ειδικότερα τη ζωγραφική ως μέσο ομαλής ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης. 
• τα παιδιά να ζωγραφίσουν και να εκθέσουν τα δημιουργήματα τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρός Τατούλης, Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Κατσίρης.

{gallery}brabeysi_mathti_zografoy{/gallery}

Μετάβαση στο περιεχόμενο