Ο Χρήστος Δημόπουλος σε Κόρινθο, Σπάρτη, και Καλαμάτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο γνωστός παρουσιαστής της παιδικής εκπομπής “Ουράνιο Τόξο” και συγγραφέας Χρήστος Δημόπουλος, θα βρίσκεται στην Πελοπόννησο για την παρουσίαση της νέας περιπέτειας του Ήπιου Θερμοκηπίου. 

Πιο συγκεκριμένα

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στη Κόρινθο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Συνοικισμού, το Βιβλιοπωλείο “ΚΙΒΩΤΟΣ” και οι Εκδόσεις Ψυχογιός προσκαλούν μικρούς και μεγάλους για να συναντήσουν του αγαπημένο τους συγγραφέα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου.

Τη Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στη Σπάρτη και ώρα 19:00 ο Χρήστος Δημόπουλος προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες στο χώρο του Βιβλιοπωλείου “ΔΩΡΙΚΟΝ”

Τη Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στη Καλαμάτα και ώρα 18:00 η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, το Βιβλιοπωλείο “ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ” και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν να λύσετε με τον Χρήστο Δημόπουλο το γρίφο της Έβδομης Καρυάτιδας και να μάθετε για τις περιπέτειες του Ήπιου Θερμοκηπίου.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Χρήστος Δημόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Εργάστηκε ως μεταφραστής, γραφίστας, κειμενογράφος, επικοινωνιολόγος, συντάκτης, σεναριογράφος, εκφωνητής και τηλεπαρουσιαστής. Από το 1986 ως το 1989 κι από το 2001 ως το 2013 παρουσίαζε από την ΕΡΤ την εκπομπή ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, που τιμήθηκε δυο φορές με το Βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Παιδικής Εκπομπής. Το πρώτο του βιβλίο με κατασκευές, Καλοκαίρι με τον Χρήστο, εκδόθηκε το 2004, ενώ το 2010 ακολούθησε η έκδοση τεσσάρων σειρών βιβλίων του με ήρωα τον Μπίλη Μπιζέλη. 

Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία του: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ και τα παραμύθια του Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΕΛΙΣΣΩ και Ο ΔΡΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ. Επίσης η σειρά βιβλίων για παιδιά και εφήβους «Οι περιπέτειες του Ηπίου Θερμοκηπίου» 1 & 2.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένας Άγγλος λόρδος που νόμιζε πως μπορούσε να πάρει ό,τι ήθελε από την Ελλάδα· ένα γράμμα που έγραψε ένας Τούρκος μαρμαρογλύπτης πριν από 177 χρόνια· ένα μυστικό που έμενε καλά κρυμμένο όλον αυτό τον καιρό και μια αλήθεια που, αν μαθευτεί, θα ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο. 

Ο Ήπιος Θερμοκήπιος, η Αθηνά κι ο Ορέστης προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι μιας απίστευτης ιστορίας. Από την Κωνσταντινούπολη, όπου συναντούν την Αϊνούρ Σαϊλάν και την κόρη της, Μελτέμ, για να λύσουν τον γρί- φο που έχουν στα χέρια τους, ως το Μπρούμχολ, το αρχοντικό του Έλγιν λίγο έξω από το Εδιμβούργο, όπου συναντούν τη Φιόνα Λένοξ, πολιτιστική ρεπόρτερ του Μπι Μπι Σι, και όπου ο ηθοποιός σερ Λόρενς Όλιβ Πικλ έχει προγραμματίσει να δώσει την τελευταία παράσταση της καριέρας του, ο καθηγητής και τα εγγονάκια του βρίσκονται στα χνάρια μιας χαμένης Καρυάτιδας. Όμως, αυτή τη φορά δεν τους κυνηγά μόνον ο μοχθηρός Ντάνκαν ΜακΝτούγκαλ, αλλά και δυο πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Μεγάλης Βρετανίας…

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο