Ο Σάκης Ρουβάς απογείωσε το Πόρτο Χέλι στην Αργολίδα (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όταν μιλάμε για live του Σάκη Ρουβά αδιαμφισβήτητα μιλάμε για μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία! Μία τέτοια είχαν την χαρά να ζήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Nikki Beach Resort & Spa, στο Πόρτο Χέλι του Δήμου Ερμιονίδας στην Αργολίδα.

Ένα special music event σ’ένα ειδικά διαμορφωμένο stage με φόντο τη θάλασσα πραγματοποιήθηκε με το κοινό να παρασύρεται από την εκρηκτική ενέργεια του performer.

Ο κορυφαίος star απογείωσε τον κόσμο και έκανε τη βραδιά αυτή αξέχαστη ανετρέποντας για ακόμα μια φορά τα δεδομένα της διασκέδασης με ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα.

Τα social media φυσικά γέμισαν με στιγμιότυπα από το ultimate live performance event και τον Σάκη Ρουβά που αποθεώθηκε στη σκηνή!

{gallery}roybas_emioni{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο