«Ξύπνα Βασίλη» από την Θεατρική ομάδα Λεβιδίου ΘΕΑΤΡΑΛΩΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρεμιέρα, με την νέα της θεατρική παράσταση, για την θεατρική ομάδα Λεβιδίου ΘΕΑΤΡΑΛΩΣ με το έργο «Ξύπνα Βασίλη» του Δημήτρη Ψαθά.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Μουσείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, οι συντελεστές και οι ηθοποιοί της παράστασης, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Πράγματι ήταν όλοι τους εντυπωσιακοί, προσφέροντας γέλιο στους θεατές, που με το δυνατό τους χειροκρότημα έδειξαν ότι απόλαυσαν το έργο. Στο τέλος έσπευσαν όλοι να συγχαρούν τους ηθοποιούς, δίνοντάς τους δύναμη για να συνεχίσουν.

Η θεατρική ομάδα Λεβιδίου έπειτα από μεγάλη προετοιμασία και πολύ δουλειά (από ότι μάθαμε) έδωσε μια καταπληκτική παράσταση προσφέροντας στους παρευρισκόμενους ξεχωριστές στιγμές πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Με το μεράκι τους, το ταλέντο τους, την συνεργασία τους, και με την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδας Πραγκαστή Χριστίνας αποδεικνύουν πως ο τόπος έχει αληθινούς πρωταγωνιστές στην πολιτιστική και πνευματική δημιουργία. Σε αυτούς τους ανθρώπους που θυσιάζουν τον ελεύθερο χρόνο τους για τη θεατρική ομάδα, αξίζει ο σεβασμός όλων. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μέλη της θεατρικής ομάδας ΘΕΑΤΡΑΛΩΣ, οι οποίοι πραγματικά τράβηξαν τα βλέμματα για τις ικανότητές τους στο σανίδι.

{gallery}ksipna_basili_blaxerna{/gallery}

vlaxerna.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο