2.000 κόσμου διασκέδασαν με Τσαλίκη και Χατζίδου μέχρι το πρωί (pics)

Σε ένα πάρτι διασκέδασης που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Ελένη Χατζίδου ξεσήκωσαν τους 2.000 θεατές που βρέθηκαν τη Πέμπτη 10 Aυγούστου το βράδυ στη Νέα Φιγαλεία για να διασκεδάσουν στους ρυθμούς των επιτυχιών των δυο μεγάλων λαικών καλλιτεχνών.

Ο κόσμος παρά το δύσκολο της ημέρας (εργάσιμη) γέμισε το χώρο της εκδήλωσης κυρίως με νεολαία από όλη τη Νότια Ηλεία και τη Βόρεια Μεσσηνία για να ακούσει και να δει από κοντά τους δυο καλλιτέχνες με δεκάδες επιτυχίες στο χώρο της μουσικής. Άλλωστε η χαμηλή είσοδος αλλά και οι ελάχιστες τιμές στα αναψυκτικά, τράβηξαν τον κόσμο που στήριξε την μουσική αυτή βραδιά.

Τόσο ο Γιώργος Τσαλίκης όσο και η Ελένη Χατζίδου έβαλαν φωτιά στη πίστα με τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους να χορεύουν στους ρυθμούς μεγάλων επιτυχιών μέχρι τα ξημερώματα. Μάλιστα δεν έλειψαν οι στιγμές όπου οι δυο καλλιτέχνες ”πολιορκήθηκαν” από νεαρούς θαυμαστές και νεαρές θαυμάστριες για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς όταν ο Γιώργος Τσαλίκης ανέβηκε στο stage για την έναρξη της βραδιάς όμως αμέσως κατέβηκε και έγινε ένα με τον κόσμο στα τραπέζια και της κερκίδες. Ήταν πραγματικά μια υπέροχη βραδιά που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Φιγαλείας σε συνεργασία με το #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κάτι που έκανε το πλήθος να ξεφύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητας του και να διασκεδάσει.

{gallery}tsalikis_figalia{/gallery}

Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Φώτο: Θάνος Χουλιάρας, Βασίλης Χατζής

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο