Ο Απόηχος της συμμετοχής του “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” στο 15ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Φιλοθέης

Το παρελθόν Σάββατο, 15.10.2016, το μικτό τμήμα της χορωδίας “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”, συμμετείχε στο 15ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Φιλοθέης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών Λυκείου Φιλοθέης και συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού και τη Χορωδία Επιστημόνων Φιλοθέης, υπό της αιγίδα της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/TD68nBtWKec” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Στο φεστιβάλ έλαβαν μέρος με σειρά εμφάνισης οι χορωδίες “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”, Δήμου Αγίας Παρασκευής και Επιστημόνων Φιλοθέης.

Η εμφάνιση, που επιμελήθηκε και παρουσίασε η μαέστρος του μικτού τμήματος, Μο Χριστίνα Αθανασοπούλου, περιείχε επιλογές από ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε κοινό και στους λοιπούς καλλιτεχνικούς διευθυντές και μαέστρους που παρακολούθησαν και συμμετείχαν στο φεστιβάλ.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον καλλιτεχνικό διευθυντής της Χορωδίας Επιστημόνων Φιλοθέης, κ. Θωμά Λουζιώτη για την τιμητική πρόσκληση που μας έκανε να συμμετέχουμε στο 15ο Χορωδιακό Φεστιβάλ, και την εν συνόλω φιλοξενία τους. Εις το επανιδείν!!!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...

«Γεωργάντεια 2024» – Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στενό Αρκαδίας, θα λειτουργήσει περίπτερο αγροτικών προϊόντων. Οι καταναλωτές αναζητώντας ένα τοπικό προϊόν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ιστορία, την

Εθελοντική αιμοδοσία και λήψη δείγματος μυελού των οστών σε Τρίπολη και Άστρος

Στις 30 Μαρτίου 2024, Σάββατο, ο Σύλλογός μας θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο