Πολιτισμός

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. θα παρευρεθεί στο Public Κορίνθου η δημοσιογράφος - συγγραφέας Αγγελική Νικολούλη.
Μια εκπομπή του ionian tv, με παρουσιαστή τον Γεράσιμο Φεσσιάν, που συνεχίζει για 3η συνεχόμενη σεζόν αναδεικνύοντας θέματα και μοναδικές εμπειρίες με επίκεντρο τα Άτομα με αναπηρίες και όχι μόνο.
Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 20:30 θα παρευρεθεί στη Κόρινθο και συγκεκριμένα στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα η συγγραφέας Άννα Γαλανού.
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στις 7.00μ.μ. η Χορωδία Τρίπολης στα πλαίσια του τετραήμερου αφιερώματος για τον ποιητή Ν. Γκάτσο. 
Μια ξεχωριστή πρόταση στη μουσικοχορευτική δραστηριότητα της πόλης μας και όχι μόνο έρχεται να μας ξεσηκώσει στις 18 Νοεμβρίου 2017 στο Τουριστικό Περίπτερο Άλσους Αγίου Γεωργίου Τρίπολης στις 9.μ.μ & όπου μας βγάλει η νύχτα!!!
Την  Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 21:00 η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Αίθουσα Τέχνης ΚΟΥΡΟΣ εγκαινίασαν την έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ».
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι σήμερα, 17.11.2017, η χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ φιλοξενείτε στην εκπομπή «ΧορωδιοΓραφίες», μια παραγωγή της ΕΡΤ Βόλου για το Τρίτο Πρόγραμμα
Η Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου σας προσκαλεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στην εκδήλωση με συγκροτήματα παραδοσιακών χορών με τίτλο: "¨Οταν οι φίλοι σμίξανε". 
Το μπαλέτο είναι ένα από τα πιο όμορφα είδη χορού, μια μορφή τέχνης με μεγάλη ιστορία με λάτρεις σε όλο τον κόσμο. 
Νέοι Μουσικοί από όλη την Ελλάδα στα Γιαννιτσά
Σελίδα 1 από 101

logo