Πολιτισμός

"Η αλήθεια υπάρχει. Πάντα υπάρχει. Πρέπει απλώς να τη φέρει στο φως."
«Στων εποχών τα βήματα» της παράδοσης από τους χορευτές της «Αρκαδιανής» μέσα από το φακό του pna.gr
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Γ.Π.Α.), την περιοδική έκθεση «Διδάσκοντας την ελαιοκομία», από την Πέμπτη 21 Ιουνίου στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη.
Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής πραγματοποιώντας δύο μουσικές εκδηλώσεις την Πέμπτη 21/6 και το Σάββατο 23/6.
Για 5η συνεχή χρονιά, η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, πραγματοποίησε το 5ο φεστιβάλ παιδικών χορωδιών, με συμμετοχή από δικής της πλευράς, του 70μελούς παιδικού τμήματος, «ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ».
Την ετήσια μαθητική συναυλία πραγματοποίησε το Αττικό Ωδείο Τρίπολης το Σάββατο 16 Ιουνίου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.
Φόβος. Αυτή ήταν η αίσθηση που την πλημμύρισε. φυγή. Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη της μόλις είδε τις λέξεις. Στον καθρέπτη του μπάνιου. Με καλοσχηματισμένα γράμματα, διαγωνίως πάνω στο θολωμένο από τους υδρατμούς γυαλί, ήταν γραμμένη η φράση: ΣΥΚΩ ΦΥΓΕ ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ…
Τη Δευτέρα 18 και τη Τρίτη 19 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Αχαΐα και συγκεκριμένα στην Ακράτα και στη Πάτρα η ταλαντούχα συγγραφέας Λένα Μαντά.
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης, συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής διοργανώνοντας βραδιά έντεχνης ελληνικής μουσικής με τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Σωτήριου Κωστούρου, το Σάββατο…
Για 5η συνεχή χρονιά, η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, διοργανώνει το 5ο φεστιβάλ παιδικών χορωδιών, με συμμετοχή από δικής της πλευράς, του 70μελούς παιδικού τμήματος, «ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ».
Σελίδα 1 από 122

logofootermedia