Πολιτισμός

ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Εργαστήρι Φωτογραφίας
Στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης, την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Αρκά, Θεόδωρου Δάλμαρη με τίτλο “Ωδές στην Ελευθερία, στην Ελλάδα και στην Οικουμένη”.
To Πολιτιστικό Λαογραφικοί Σωματείο Μωραιτες χόρεψε προς τιμήν της Παναγίας του Κύκκου
Εθελοντές αφηγούνται ωραία παραμύθια στα παιδιά Κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.
Ο Σύλλογος Φιλικών Τρίπολης «Η Παμπροσφυγική Ένωση» σας καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ» του κ. Γιώργου Καραγιάννη (Επίτιμου Δημότη Δήμου Τρίπολης), θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Φιλικών, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00.
Μιας και η χορευτική χρονιά ξεκίνησε (ανεπίσημα) με την επιτυχημένη παρουσία του σωματείου μας στο 11ο Φεστιβάλ Παστίδας Ρόδου από 1-5 Σεπτεμβρίου 2017
Όταν μιλάμε για live του Σάκη Ρουβά αδιαμφισβήτητα μιλάμε για μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία! Μία τέτοια είχαν την χαρά να ζήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Nikki Beach Resort & Spa, στο Πόρτο Χέλι του Δήμου Ερμιονίδας στην…
Στη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης λειτουργούν τμήματα δωρεάν εκμάθησης πνευστών και κρουστών οργάνων, καθώς και των απαιτούμενων μαθημάτων θεωρίας της μουσικής.
Hπαιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ παρουσιάζει φέτος το γνωστό παραμύθι "ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ", ένα από τα ωραιότερα παραμύθια που έχουν γράψει οι κορυφαίοι του είδους ΑΔΕΡΦΩΝ ΓΚΡΙΜ. 
Έναρξη νέας χρονιάς για το Λύκειον των Ελληνίδων Τριπόλεως με καινούργια τμήματα παραδοσιακού τραγουδιού, μουσικοκινητικής αγωγής, μουσικού παιχνιδιού και κατασκευών.
Σελίδα 1 από 98

logo