Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Πολιτισμός

Το δρομολόγιο αυτό είναι μα πρόσθεση από αφαιρέσεις. Μέσα του ενυπάρχω κι εγώ ως μια ρευστή έλλειψη και συνεπιβάτης του διαφεύγοντος εαυτού μου.
Το Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων είχε τη τιμή να συνομιλήσει με τo  γνωστό συγγραφικό ζευγάρι των Εκδόσεων Ψυχογιός, τη Λία Ζώτου και τον Θοδωρή Καραγεωργίου. Με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου τους μυθιστορήματος με τίτλο "Η Ματωμένη Αρχόντισσα" η κα. Ζώτου…
Στις 23 Αυγούστου ανηφορίζουμε και πάλι στην πανέμορφη διαδρομή από το Ξυλόκαστρο προς τα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας κι ακόμα πιο πάνω στο θεϊκό οροπέδιο της Ζήρειας, για το πιο high και ανοιχτό πάρτυ του καλοκαιριού, το 10o Ziria !!!
Ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης, Στέφανος Κορκολής, σε μια μουσική παράσταση στην Ασέα που μας ταξίδεψε στο δικό του μουσικό σύμπαν, με υπέροχα τραγούδια που αγαπήσαμε.
Την Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 21:30 στο Δημοτικό Σχολείο Ασέας πραγματοποιήθηκε συναυλία με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών από τον Ηλία Λιούγκο.
Στη μοναδική αυτή μουσική συνύπαρξη, οι τρεις συνθέτες, με το δικό τους προσωπικό ύφος ο καθένας, αφηγούνται με τα τραγούδια τους, πως ο δικός τους δρόμος, τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία. Κοινός τους παρανομαστής το πιάνο τους.
Η θεατρική παράσταση "Οιδίπους ο Μύθος της Ιστορίας του Κόσμου όπως τον είπαν οι Έλληνες" έρχεται στην Τρίπολη.
Το Σάββατο 4 Αυγούστου ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας ενθουσίασαν το κοινό της Αργολίδας
Την Παρασκευή το βράδυ με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης η μεγάλη συναυλία της Πέγκυ Ζήνα, στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Τι είναι για μένα η Ελλάδα; Να, σαν να τη βλέπω τώρα δα μπροστά μου... Μια γυναίκα λεβέντισσα, μα γυναίκα αρχόντισσα που στέκει περήφανη κι αγέρωχη. Με τη λευκή την πουκαμίσα της, τη χρυσοποίκιλτη φορεσιά της. Μπορώ, θαρρείς, ν' αγγίξω…
Σελίδα 1 από 127

logofootermedia