Τάσος Παπαζαχαρίας: Οι επισκέψεις Υπουργών αυτής της κυβέρνησης στην Αρκαδία, δεν έχουν προηγούμενο

Πέντε Υπουργοί αυτής της κυβέρνησης, έχουν έρθει μέχρι τώρα στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης! Είπε, εκφράζοντας την ικανοποίησή του ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κος Παπαδόπουλος.

Τρείς Υπουργοί αυτής της κυβέρνησης έχουν έρθει μέχρι τώρα, στο χώρο της δουλειάς μας, μέσα στα χωράφια μας, δίπλα στα σπίτια μας! Είπε ενθουσιασμένη η πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Μαντινείας κα Γωγώ Κονονέλου.

Για πρώτη φορά Υπουργός της Ενέργειας, έρχεται στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη και μάλιστα ο ίδιος ζήτησε να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους! Είπε, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ κος Αδαμίδης, αναδεικνύοντας το ενδιαφέρον του Υπουργού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

Μία ανεπανάληπτη εμπειρία, για όσους είχαν την ευκαιρία να συνοδεύσουν τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας  Πάνο Σκουρλέτη, στην ολοήμερη παρουσία του στην Αρκαδία.

Αφού από το πρωί επισκέφθηκε το ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη!

Στη συνέχεια το Δημαρχείο της Μεγαλόπολης!

Κατόπιν τη περιοχή Μπέλμπερη στο οινοποιείο του Τσεκούρα, προκειμένου να αποκτήσει μία επί τόπου εικόνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Αγρότες, από τις επιπτώσεις των αυθαιρεσιών και των παρανομιών που έχουν γίνει, από την εγκατάσταση μιας μονάδας παραγωγής βιοαερίου από λύματα!

Αργά το βράδυ κατέληξε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Εκεί έγινε μία Ενημέρωση – συζήτηση για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του 2ου Συνεδρίου του κόμματος με γενικό τίτλο

«Συζητάμε και αποφασίζουμε για το παρόν και το μέλλον του κόμματος, για την Αριστερά του 21ου αιώνα»

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων, μίλησε για την επίσκεψή του στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης το πρωί, όπου όπως τόνισε, έμεινε πολύ ικανοποιημένος, τόσο από το πολιτισμένο κλίμα που επικράτησε, όσο και από το επίπεδο της συζήτησης που έγινε με τους εργαζόμενους και στη συνέχεια :

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί  στο κυβερνητικό έργο, το οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε, είναι πλούσιο σε παρεμβάσεις για την ανακούφιση των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, που έχουν πληγεί από την κρίση, αλλά και γεμάτο με αποφάσεις και ενέργειες, που στοχεύουν στη πάταξη της διαφθοράς, της διαπλοκής, της ασυδοσίας και της φοροδιαφυγής, τα οποία κάλυπταν και ενθάρρυναν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις, γι αυτό φτάσαμε σ αυτή τη κατάσταση που φτάσαμε και ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα καλείτε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, λέγοντας ότι το κόμμα μας έβαλε ένα τέλος στην ασυδοσία των καναλαρχών, με τις αλλαγές που προώθησε και με τον τρόπο με τον οποίον δόθηκαν οι νέες άδειες και γι αυτό δέχεται τις επιθέσεις που δέχεται, μέρα νύχτα, γιατί η κυβέρνηση αυτή ενοχλεί το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας.

Τάσος Παπαζαχαρίας

Συντονιστής Ν.Ε Αρκαδίας

του ΣΥΡΙΖΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο