Οδυσσέας Βουδούρης: “Είμαι έτοιμος να παραιτηθώ…”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαβάστε τι δήλωσε ο γενικός γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης και πρώην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου…

Τo ενδεχόμενο να παραιτηθεί εξετάζει ο γενικός γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Οδυσσέας Βουδούρης, καθώς – όπως ανέφερε – δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις λόγω του ότι δεν έχει υπογραφεί η υπουργική απόφαση, με την οποία να του εκχωρούνται επίσημα αρμοδιότητες.

«Για να έχει τη δυνατότητα να παίρνει αποφάσεις ο γενικός γραμματέας πρέπει να υπάρχει μία εκχώρηση αρμοδιοτήτων με υπουργική απόφαση. Εδώ και πέντε μήνες ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός δεν έχει υπογράψει την υπουργική απόφαση», είπε ο κ. Βουδούρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής ο κ. Βουδούρης τόνισε ότι «δεν υπάρχει απολύτως κανένα προσωπικό θέμα, ούτε υπάρχει πολιτικό θέμα». «Υπάρχει ένα θέμα οργανωτικό και ένα θέμα διαχείρισης. Αυτό το οργανωτικό θέμα το έχει διευθετήσει ο νόμος 43/75 κι αυτός ο νόμος δεν εφαρμόζεται», είπε, διευκρινίζοντας ότι ο εν λόγω νόμος, που ορίζει ότι οι δομές πρέπει να έχουν έναν διοικητή, ένα συντονιστικό όργανο, κ.ο.κ., «είναι μόνο στα χαρτιά εδώ και πέντε μήνες».

«Θέλω να απευθύνω προσωπική έκκληση στον Γιάννη Μουζάλα να συναντηθούμε. Είμαι έτοιμος να παραιτηθώ. Εάν δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου να μου το πει πρόσωπο με πρόσωπο. Θέλω τις επόμενες μέρες να υπάρξει αυτή η συνάντηση και να μου πει ποια είναι τα σχέδιά του. Εάν δεν μου τα πει θα υποβάλω την παραίτησή μου στον Πρωθυοπυργό» πρόσθεσε ο κ. Βουδούρης.

Σημείωσε τέλος ότι δεν είναι «γαντζωμένος στη θέση του», καθώς και ότι πρόθεσή του δεν είναι να δημιουργήσει πρόβλημα στο υπουργείο ή στην κυβέρνηση.

naftemporiki.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

νοῦς – TEDxKlonatzidika 2024

Η δύναμη του νου στην πλαισίωση (διαμόρφωση) του κόσμου:   Ένα...

Ανοίγει σήμερα το Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την υποβολή...

Πανέμορφη πορεία από τον ΣΑΟΟ στην Ζάβιτσα της Παραλιακής Κυνουρίας

30 ορειβάτες του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων είχαν...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος Ι.Μ. Αγίου Νικολάου Καλτεζών

Γνωστοποιείται προς τους ευλαβείς χριστιανούς το πρόγραμμα των Ιερών...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο