Νομαρχιακή συνέλευση για το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας

Με απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 (και ώρα 8 μ.μ) θα πραγματοποιηθεί Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία.

 

Η Νομαρχιακή Συνέλευση θα γίνει στα γραφεία του κόμματος (πεζόδρομος Δεληγιάννη αρ. 5 – Τρίπολη) με τη συμμετοχή μέλους της Κεντρικής Επιτροπής.

Κεντρικό θέμα της Ν.Σ. θα είναι η ενημέρωση και η προετοιμασία του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας εν΄όψει των εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων του κόμματος. Στην ίδια εκδήλωση η απερχόμενη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας θα κάνει τον απολογισμό της και αμέσως μετά θα ακολουθήσει ενημέρωση για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν μέχρι τις εκλογές της 26ης Ιουνίου 2016. Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία να προσέλθουν στην παραπάνω Νομαρχιακή Συνέλευση.

Για όλα αυτά τα θέματα ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Παναγιώτης Καστανός θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13/6/16 (ώρα 12 το μεσημέρι) στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Τρίπολη.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα
Μετάβαση στο περιεχόμενο