Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κα. Φώφη Γεννηματά επισκέφτηκε τη Μεγαλόπολη και το απόγευμα θα βρεθεί στην Τρίπολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η κα. Γεννηματά, πήγε στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης, το Κέντρο Υγείας και ακολούθως στη νέα μονάδα φυσικού αερίου της ΔΕΗ.

“Ο κ. Τσίπρας που θα έσκιζε τα μνημόνια, σήμερα σκίζει τα μικρομεσαία εισοδήματα με τη φορολογία. Θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ και σήμερα έχει στο στόχαστρο την ιδιοκτησία. Θα κούρευε τα δάνεια και σήμερα απειλείται η πρώτη κατοικία.
Θα στήριζε τη νέα γενιά και σήμερα της φορτώνει όλα τα βάρη του ασφαλιστικού για να κλείσει τη μαύρη τρύπα που αυτός δημιούργησε. Η δικαιοσύνη δοκιμάζεται. Η ελευθερία της έκφρασης πάει περίπατο. Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα και παράλληλα για άλλη μια φορά χάνουν πολύτιμο χρόνο. Διαπραγματεύονται χωρίς σχέδιο και χωρίς στρατηγική.
Με δεδομένες τις ακραίες θέσεις που όλα αυτά τα χρόνια εκφράζει το ΔΝΤ, οι άγονες συγκρούσεις που η κυβέρνηση προκαλεί, βυθίζουν ακόμη περισσότερο την οικονομία και απομακρύνουν την ελπίδα για τη μείωση του δημοσίου χρέους.
Τι άλλο πρέπει επιτέλους να συμβεί στη χώρα για να αποδεχτεί η κυβέρνηση ότι απέτυχε και να παραιτηθεί;”
 
Το απόγευμα στις 6.00 θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς στο Μαίναλο και στις 8.00 το βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

{gallery}genimata_megalopoli{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλο

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, Κώστα Μιχόπουλο. Σκοπός της συνάντησης ήταν ο καλύτερος προγραμματισμός των προτάσεων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που προορίζονται για ένταξη και θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στόχος της Περιφέρειας είναι η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο