Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό σε Περιφέρεια και Δήμο Τρίπολης με την επίσκεψη Γεννηματά (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον εκλεκτό για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσίασε το ΚΙΝ.ΑΛ στην Τρίπολη, ακολούθησε ομιλία της προέδρου κας Φώφης Γεννηματά.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/dLCWtMV-lqo” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο Ιωάννης Μπουντρούκας και επίσημα πλέον το “χαρτί” του ΚΙΝ.ΑΛ. για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. “Έχω αποδείξει ότι πάνω από όλα με ενδιαφέρει η ουσία και κυρίως το αποτέλεσμα” δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος για την Περιφέρεια, κ. Γιάννης Μπουντρούκας τονίζοντας “τη συνταγή της επιτυχίας την έχουμε, ανθρώπους ικανούς έχουμε, αυτό όμως που κυρίως έχουμε είναι η διάθεση να αλλάξουμε πράγματα”.

giannis mpountroukas

Στην αίθουσα του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο αρκάς βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, οι κ. κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, Γιάννης Μανιάτης, Παύλος Χρηστίδης, Ανδριάνα Αλεβίζου, Κωνσταντίνα Καπογιάννη κ.α.

Φωτορεπορτάζ εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο