Ανακοίνωσε υποψήφιο περιφερειάρχη για την Πελοπόννησο το Πράσινο Κίνημα στη ΔΕΘ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τους πρώτους τέσσερις (4) υποψηφίους Περιφερειάρχες και δεκαεφτά (17) υποψηφίους Δημάρχους ανακοίνωσε το Πράσινο Κίνημα, στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Οι συμπρόεδροι του Πράσινου Κινήματος, Ρία Ακρίβου και Κώστας Καλογράνης παρουσίασαν επίσης την εναλλακτική οικονομική πρόταση για τη «μετά μνημονίων» εποχή και απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Υποψήφια Περιφερειάρχης, το μέλος του κόμματος μας, οδοντίατρος και ασυμβίβαστη μπλόγκερ Γιούλη Παπαδοπούλου. Γνωστή για τις αποκαλύψεις της και την κριτική που ασκεί στην εξουσία, για εμάς, το Πράσινο Κίνημα, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η καθαρή και έντιμη στάση που έχει κρατήσει, στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο και ο κοινός μας αγώνας κατά του απαράδεκτου ΣΔΙΤ που έχει υπογραφεί στην Πελοπόννησο.

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν τα πλήρη βιογραφικά των υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων στο site www.prasinokinima.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο