Κεντροαριστερά: Τα χαρτιά του ανοίγει την Τετάρτη ο Κωνσταντινόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυξάνονται οι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, καθώς την υποψηφιότητα του θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Την Τετάρτη το πρωί, με μια γραπτή δήλωση και ένα ολιγόλεπτο βίντεο θα ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητα του για τον νέο, ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

AdTech Ad

Έτσι, ο βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, θα γίνει ο πέμπτος υποψήφιος πρόεδρος μετά την Φώφη Γεννηματά, τον Γιώργο Καμίνη, τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον Γιάννη Ραγκούση και τον Γιάννη Μανιάτη.

Ο Οδ.Κωνσταντινόπουλος συζητούσε εδώ καιρό με τους συνεργάτες του το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του νέου φορέα και την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισε πως οι συνθήκες είναι πλέον ώριμες για να κάνει το μεγάλο βήμα. Υπενθυμίζεται ότι ο Αρκάς βουλευτής ήταν υποψήφιος και για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ το 2015, μαζί με την νικήτρια Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Μέσα στην εβδομάδα πάντως θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο σχετικά με τα πρόσωπα που θα ριχθούν στην εκλογική μάχη. Την Τρίτη αναμένονται οι τελικές αποφάσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου, ενώ τις επόμενες ημέρες “παρών” θα δηλώσει και ο ευρωβουλευτής Νίκος Αδρουλάκης-σύμφωνα τουλάχιστον με τους συνομιλητές του. Πάντως, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και ορισμένες υποψηφιότητες-έκπληξη της τελευταίας στιγμής, όπως αυτή της Άννας Διαμαντοπούλου, μετά την απόφαση της Ώρας Αποφάσεων να συμμετέχει -έστω και διακριτικά- στην διαδικασία για την επόμενη μέρα στην Κεντροαριστερά.

news247.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο