Πύλος: Ο Κατρούγκαλος με κοστούμι, σαγιονάρες και… κάλτσες! (pic)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η -λόγω ατυχήματος- εμφάνιση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών προκάλεσε ποικίλα σχόλια…

«Γερμανό τουρίστα», έτσι τουλάχιστον όπως τον θέλει το… στερεότυπο, με διχαλωτή σαγιονάρα και άσπρες κάλτσες, θύμισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, σε εμφάνισή του σε εκδήλωση στην Πύλο.

Μάλιστα, όλα τα παραπάνω, ο κ. Κατρούγκαλος τα συνδύασε με ένα από τα γνωστά του κοστούμια με μαντηλάκι στο πέτο, τα οποία συνηθίζει να φοράει!

Όλα αυτά συνέβησαν σε εορταστική εκδήλωση του Δήμου Πυλου-Νέστορος για τα εγκαίνια έργων ανάπλασης στην παραλιακή ζώνη, στην πλατεία Οικονομίδη και στην πλατεία Νέστορος. Μεταξύ των επισήμων ήταν και ο κ. Κατρουγκαλος, ο οποίος τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, όχι μόνο λόγω της αναγνωρισιμότητάς του, αλλά κυρίως εξαιτίας του ντυσίματός του. 

Η αλήθεια, ωστόσο, φαίνεται πώς βρίσκεται σε ένα… ατύχημα, και όχι σε κάποιο στιλιστικό ατόπημα του υπουργού. Όπως έγραψε η κυριακάτικη «Ελευθερία του Τύπου», ο υπουργός εξήγησε ότι είχε ένα μικρό ατύχημα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, καθώς, αντί να ανοίξει το κρύο νερό, άνοιξε το καυτό, με αποτέλεσμα να προκαλέσει έγκαυμα στα πόδια του.

Ήταν μάλιστα τέτοιο το κάψιμο, που αναγκάστηκε να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με την ίδια πηγή…

{gallery}katroygalos-sagionara{/gallery}

protothema.gt

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο