Χαιρετισμός του Πρωθυπουργού κ Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της έκθεσης «Νίκος Μπελογιάννης» στην Αμαλιάδα (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαιρετισμός του Πρωθυπουργού κ Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης «Νίκος Μπελογιάννης» στην Αμαλιάδα, μια πρωτοβουλία της Βουλής των Ελλήνων και του Δήμου Ήλιδας.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftsiprasalexis%2Fvideos%2F10155234795028054%2F&show_text=0&width=650″ width=”650″ height=”365″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συμμετείχε στην εκδήλωση στο πλαίσιο των εγκαινίων της μόνιμης έκθεσης στο μουσείο “Νίκος Μπελογιάννης”, στη γενέτειρα του ιστορικού αγωνιστή της Αριστεράς, στην Αμαλιάδα. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης, εκτός από τους θεσμικούς παράγοντες και τους φορείς της περιοχής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας 24/4 (vid)

Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση στην αίθουσα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ» του...

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιούζικαλ θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 και 28 Απριλίου 2023, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.  Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο