Τσίπρας: Έτσι προετοιμάζει ο Μητσοτάκης απολύσεις στο Δημόσιο & μειώσεις μισθών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον τρόπο με τον οποιο προετοιμάζει η ΝΔ και ο πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης απολύσεις στο Δημόσιο αλλά και μειώσεις μισθών στο ιδιωτικό τομέα περιέγραψε κατά την πρωτομιλία του στην προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το αγροτικό ο πρωθυπουργος.

«Στήνετε το αφήγημα για να προχωρήσετε σε απολύσεις στο δημόσιο τομέα και σε μειώσεις μισθών και συντάξεων στον ιδιωτικό τομέα», ειπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας. Και πρόσθεσε: «Θέλετε να μας πείσετε ότι για όλα τα δεινά της χώρας δεν ευθύνεται η διαφθορά και η διαπλοκή αλλά οι δημόσιοι υπάλληλοι.  Θέλετε να τους φέρετε σε αντιπαράθεση με τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα. Αλλά η πραγματική αντιπαράθεση είναι μεταξύ της παραγωγικής Ελλάδας και της παρασιτικής Ελλάδας.  Κύριε Μητσοτάκη θέλετε νε έρθετε για να κανετε απολύσεις να ολοκληρώσετε το σοκ και το δέος που άφησαν στη μέση ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Mητσοτάκης: Με τον κομματικό Καρανίκα ή με το παιδί που ψάχνει για δουλειά

Ψεύτικα χαρακτήρισε τα διλήμματα που έβαλε ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης λέγοντας χαρακτηριστικά: “Το πραγματικό δίλημμα είναι αν συντάσσεται κανείς με την Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τις μαζικές προσλήψεις στο Δημόσιο ή με την παραγωγική Ελλάδα. Αν συντάσσεται με την Ελλάδα του κάθε κομματικού Καρανίκα ή του παιδιού που ψάχνει για εργασία με βάση τα προσόντα του”, πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και για μια ακόμη φορά τόνισε ότι η καλύτερη λύση για τη χώρα είναι οι εκλογές.

aftodioikisi.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο