Περίεργα

Περίπου ένας στους δέκα ανθρώπους παγκοσμίως είναι αριστερόχειρας. Ένα ποσοστό που είναι… αρκετά μικρό για να δημιουργεί εύλογα ερωτήματα στους επιστήμονες.
Με μία ευφυέστατη πατέντα κυκλοφoρούσε στους δρόμους θεσσαλονικιός οδηγός και άφησε με το στόμα ανοιχτό όσους βρέθηκαν στον δρόμο του. 
Υπάρχει ένας σημαντικός λόγος που το καπάκι του στυλό σας έχει μια τρύπα στην κορυφή του. Έχει να κάνει με τη μείωση του κινδύνου των πνιγμών σε περίπτωση κατάποσης του καπακιού. 
«Όμηροι» στα διόδια μετά το Ρίο κρατήθηκαν, για περίπου μία ώρα, ζευγάρι συνταξιούχων Πατρινών, από υπάλληλους της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τα διόδια, επειδή είχαν ξεχάσει το πορτοφόλι τους, εισήλθαν από λάθος στην εθνική και δεν είχαν να πληρώσουν το αντίτιμο των 2,20 ευρώ…»
Δυστυχώς δεν μπορούμε να επιλέξουμε αν θα είμαστε τσιγκούνιδες ή ανοιχτοχέρηδες, καθώς οι δομές του εγκεφάλου αποφασίζουν από μόνες τους. Για την ακρίβεια μία μικροσκοπική περιοχή στον εγκέφαλο καθορίζει αν κάποιος θα είναι γενναιόδωρος ή τσιγκούνης, σύμφωνα με  μελέτη που έγινε στο Κέντρο Νοητικής Νευροψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. 
Οι ειδικοί του Home Office's Cyber Aware αποκάλυψαν πως μπορείς να φτιάξεις έναν κωδικό που δεν θα μπορέσει να τον σπάσει κανένας χάκερ.
Ένα χταπόδι βγήκε στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο και όσοι βρέθηκαν στο σημείο την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 έμειναν έκπληκτοι.
Το στέγνωμα των ρούχων μέσα στο σπίτι ενέχει κίνδυνο για την υγεία σας, σύμφωνα με έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την Σχολή Αρχιτεκτόνων Mackintosh στην Σκωτία.
Στην πλειοψηφία των τζιν, υπάρχει συνήθως στην δεξιά πλευρά μια μικροσκοπική τσέπη, η οποία εκ των πραγμάτων δε χωράει τίποτα.
Σίγουρα θα το έχετε παρατηρήσει, τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους ανθρώπους γύρω σας, ειδικά τα τελευταία 20 χρόνια που οι ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές στο σπίτι και τα κινητά τηλέφωνα γενικότερα μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας.
Ο σκύλος είναι ο πιο ενστικτώδης τετράποδος φίλος του ανθρώπου. Έχει την ικανότητα να νιώσει πότε ο ιδιοκτήτης του είναι λυπημένος ή ακόμα μπορεί να διαισθανθεί τον θάνατο πριν συμβεί.
Με.... ανεμιστήρες σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν 60.000 άνθρωποι τον τυφώνα Irma που κατευθύνεται προς την περιοχή όπου ζουν. 
Σελίδα 1 από 16

logo