Περίεργα

Με.... ανεμιστήρες σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν 60.000 άνθρωποι τον τυφώνα Irma που κατευθύνεται προς την περιοχή όπου ζουν. 
Το τραγούδι despacito έχει «σαρώσει» τα πάντα στο πέρασμά του και έχει ξεπεράσει τα 3,3 δισ. views στο youtube και σε πανηγύρι ελληνικού χωριού είπαν να κάνουν μια διασκευή…
Αν και είναι γεννημένη το 1910 και τόσο η μνήμη της όσο και ο συγκροτημένος λόγος της σε προδιαθέτουν πως δεν ξεπερνάει τα 80. Η κυρ Αγγέλω Καϊάφα είναι η μοναδική μακροβιότερη γυναίκα στην Αχαΐα, που έχει μνήμες από την έναρξη της Μικρασιατικής Εκστρατείας, που ξεκίνησε από τους Έλληνες αμέσως μετ…
Στην Πάτρα την τρίτη πόλη της χώρας ο εργασιακός μεσαίωνας ζει και βασιλεύει.
Έτοιμη να το …τερματίσει είναι η ομάδα Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας Aχαιός Σαραβαλιού, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με οίκο ανοχής, προκειμένου να συμμετάσχει ως χορηγός της στο φετινό πρωτάθλημα!
Η δαιμόνια ρεπόρτερ του Epsilon κατάφερε κάτι που κανείς άλλος δεν μπόρεσε.
Ύστερα από τον Γιώργο Σαϊτιώτη, ακόμη ένας γνωστός ποδοσφαιριστής που έχει φάει με το... κουτάλι τα ελληνικά γήπεδα έκανε αίτηση για το Survivor 2. Ο λόγος για τον Πάτρικ Ογκουνσότο!
Το Facebook παρουσίασε χθες, Παρασκευή, ένα σχέδιο για να μεταμορφωθεί η έδρα της εταιρείας, που είναι κοντά στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας στην καρδιά της Σίλικον Βάλεϊ, σε πραγματικό «χωριό» με εκατοντάδες φθηνές κατοικίες και εμπορικά καταστήματα για τους εργαζόμενούς της.
Παντρεύτηκαν σήμερα στο Δημαρχείο της Αγίας Νάπας στη Κύπρο - Το ζευγάρι εξέφρασε την ευχή «η Θεά του έρωτα, η Αφροδίτη να προστατεύσει το γάμο τους»
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ελπίζουν να δημιουργήσουν το επόμενο «big thing» όσον αφορά στις εφευρέσεις.
Πέντε δεκαετίες αφότου άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος παίρνει και χρησιμοποιεί μετρητά, το πρώτο ATM έγινε χρυσόγια τον εορτασμό των 50 του χρόνων.
Την Λάουρα Νάργες συνάντησε ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor πριν από λίγες ημέρες.
Σελίδα 1 από 16

logo