Προχωρούν οι διαδικασίες για την αναζήτηση χώρων για εγκατάσταση προσφύγων στην Πελοπόννησο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τον κ.Σταφενόπουλο, προχωρούν οι διαδικασίες για την αναζήτηση χώρων για εγκατάσταση προσφύγων.

Θα επωμιστούμε τον αριθμό των προσφύγων που αντιστοιχεί στην Περιφέρεια μας”, ανέφερε ο κ.Σταφανόπουλος, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε, πως η Περιφέρεια μετά από διαβούλευση με τον Υπουργό κατάφερε, να περιορίσει τον αριθμό των προσφύγων, που θα φτάσουν στην Πελοπόννησο.

Ζητήσαμε να έχουμε λεπτομερή ενημέρωση για την εγκατάσταση προσφύγων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θέλουμε ακόμα και οι οποίες κατασκευές γίνουν σε διαφόρους χώρους για την υποδοχή προσφύγων, να υλοποιηθούν από ντόπιους επιχειρηματίες για να τονωθεί και η τοπική αγορά, όπως ανέφερε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης.

Στο τέλος τόνισε ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σαφής ενημέρωση για την επιλογή χώρων στην περιφέρεια μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...

«Γεωργάντεια 2024» – Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στενό Αρκαδίας, θα λειτουργήσει περίπτερο αγροτικών προϊόντων. Οι καταναλωτές αναζητώντας ένα τοπικό προϊόν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ιστορία, την

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο