Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με επίκεντρο τη διαχείρισης των απορριμμάτων.

Σε συνέντευξη Τύπου παραχώρησε τη Δευτέρα (08/02/16) ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης όπου μίλησε και για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/Uz4_FnXFJx0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

 

Κατ’ αρχάς, προχώρησε σε έναν μικρό απολογισμό του έργου της περιφερειακής αρχής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ΕΣΠΑ και στην πλήρη απορρόφηση του από την Περιφέρεια.

Το θέμα των απορριμμάτων κυριάρχησε στη συνέντευξη τύπου Επεσήμανε πως δεν γίνεται να αλλάξει η σύμβαση και απαιτείται νομοθετική πρωτοβουλία και θα πρέπει να υπογραφεί ως έχει είτε κάποιοι συμφωνούν είτε κάποιοι διαφωνούν.

Αναφορικά με τις δηλώσεις διαφόρων δημάρχων που υποστηρίζουν πως θα διαχειριστούν μόνοι τους τα απορρίμματα τους θα πρέπει να γνωρίζουν πως απαγορεύεται να κάνει ο κάθε Δήμος την δική του διαχείριση και αυτό απαγορεύεται από όλες τις ευρωπαϊκές οδηγίες.

Τόνισε πως οι βουλευτές δεν έχουν καμία σχέση με το έργο και δεν ζητάμε την υπογραφή τους.

Tο έργο τους είναι ξεκάθαρα νομοθετικό. Μάλιστα ο κ.Τατούλης εξέφρασε και παράπονο πως δεν έχει βοηθήσει κανείς στην προσπάθεια που καταβάλλουν και οι βουλευτές που παρεμβαίνουν δεν ασχολήθηκαν ποτέ άλλοτε με το θέμα αυτό.

 

Σε ερώτηση για ποιον λόγο στέκονται απέναντι στο έργο της Περιφέρειας οι Δήμαρχοι ο κ. Τατούλης είπε πως (Εγώ χειρουργός είμαι, δεν είμαι ψυχίατρος και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι δήμαρχοι που θριαμβολογούσαν τώρα στέκονται απέναντι μας).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο