ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: “Να μην καταργηθεί το ιστορικό 9ο Σύνταγμα Καλαμάτας”

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με απόλυτη συνέπεια και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της παραμένει σταθερή, τόσο με τις δημόσιες παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, όσο και με αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην άποψή της να μην καταργηθεί το ιστορικό 9ο Σύνταγμα Καλαμάτας. 

Πιστή στη βασική της πολιτική δέσμευση για ενίσχυση των δομών και υποδομών της Πελοποννήσου, η Περιφέρεια στέκεται απέναντι από τέτοιες πρακτικές και αποφάσεις. Με την ακλόνητη στάση της απέτρεψε στο παρελθόν ανάλογες προσπάθειες, που δεν υπάκουαν σε κανένα σχεδιασμό, παρά μόνο σε προσωπικές στρατηγικές και εξασφάλισε τη συμφωνία της Κυβέρνησης ότι το Στρατόπεδο της Καλαμάτας θα συνεχίσει να λειτουργεί πλήρως.

Καλούμε όλους τους αυτοδιοικητικούς φορείς, τους θεσμούς και τους πολίτες να υπηρετήσουν αυτή την κατεύθυνση. Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση δεν κρύβει τίποτα άλλο παρά συγκεκριμένες μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...
Μετάβαση στο περιεχόμενο