Κωνσταντίνα Νικολάκου “Τα προβλήματα των πολιτών δε χωρούν άκαιρους και ανούσιους επικοινωνισμούς”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχολιάζοντας τη συνάντηση των βουλευτών του Σύριζα (Μεσσηνίας και Λακωνίας) με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το θέμα των δασικών χαρτών η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Μετά την πολιτική παρέμβαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τους δασικούς χάρτες είδαμε τους δυο Πελοποννήσιους Βουλευτές (Μεσσηνίας & Λακωνίας) του  ΣΥΡΙΖΑ να επισκέπτονται τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δυστυχώς όμως η συζήτηση που είχαν αφορούσε μόνο μια πτυχή του προβλήματος, το πολύ υψηλό ειδικό τέλος που επιβάλλεται να πληρώσουν όσοι καταθέσουν αίτηση αντιρρήσεων.

»Το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο και πολυεπίπεδο, όπως διεξοδικά αναδείχτηκε στην επιστολή μας προς τον Πρωθυπουργό και τους αρμοδίους Υπουργούς. Αν δεν υπάρξουν άμεσα γενναίες παρεμβάσεις ένα σημαντικό θεσμικό εργαλείο όπως είναι οι Δασικοί Χάρτες θα απαξιωθεί και χιλιάδες πολίτες θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

»Περιμένουμε πρωτοβουλίες από τους αρμοδίους Υπουργούς και βέβαια από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος αυτό το κρίσιμο θέμα πρέπει να το πάρει πάνω του».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο