ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥΝΕ ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: Ο κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας δεν σέβεται τις διαδικασίες του Κινήματος...

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: Ο κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας δεν σέβεται τις διαδικασίες του Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη υποψηφίων Περιφερειαρχών

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: Ο κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, προτάσσει την προσωπική του επιλογή, μη σεβόμενος τις διαδικασίες που έχουν καθιερωθεί από το Κίνημα Αλλαγής, για την ανάδειξη υποψηφίων Περιφερειαρχών σε όλη τη Επικράτεια.

Σχολιασμός ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, με σημερινή του δήλωση ανέφερε, ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος με τον κ. Πέτρο Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ταυτόχρονα, εξέφρασε την πίστη του στο ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής και τη Σοσιαλδημοκρατία.
Το Κίνημα Αλλαγής του οποίου η σημαντικότερη πολιτική δύναμη είναι το ΠΑΣΟΚ, δεν έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την ανάδειξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη που θα στηρίξει στις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές για την Πελοπόννησο.
Στις 7 Νοεμβρίου, θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής στην Τρίπολη με την παρουσία της Προέδρου σ. Φώφης Γεννηματά, για την ανάδειξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου που θα στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής.
Ο κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας, προτάσσει την προσωπική του επιλογή, μη σεβόμενος τις διαδικασίες που έχουν καθιερωθεί από το Κίνημα Αλλαγής, για την ανάδειξη υποψηφίων Περιφερειαρχών σε όλη τη Επικράτεια.
Εμείς να θυμίσουμε τους στοίχους του Διονύση Σαββόπουλου από το Φορτηγό…
..κ’ έρχεται η στιγμή για ν αποφασίσεις
με ποιους θα πας και ποιους θ’ αφήσεις.

 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο