Δηλώσεις Πέτρου Τατούλη για τη δίωξη του Δημάρχου Πατρέων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Αποτελεί θεμελιώδες και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη, είτε είναι αριστερός, είτε δεξιός, είτε κεντρώος, είτε οτιδήποτε άλλο, να κάνει χρήση των δυνατοτήτων της πολιτείας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου αναφορικά με τη δίωξη του Δημάρχου Πατρέων και τόνισε ότι «έχουμε δώσει σκληρούς και πραγματικούς αγώνες για τη δημοκρατία και την τήρηση των νόμων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και σεβόμαστε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης».

Αφού χαρακτήρισε ντροπή τη συμπεριφορά του επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς η μομφή του ενάντια στην Περιφερειακή αρχή δε συνάδει με τη νόμιμη πολιτεία, ο κ. Τατούλης τόνισε ότι «η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν επέδειξε την ίδια ευαισθησία σε άλλες αντίστοιχες διώξεις μη μελών του ΚΚΕ, πόσο μάλλον στις διώξεις εναντίον του Περιφερειάρχη και στελεχών της Περιφερειακής αρχής». 

«Προκειμένου να καλύψετε το απόλυτο πολιτικό σας κενό και την αδυναμία σας να καταθέσετε πολιτικές προτάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο, προσπαθείτε να θέσετε διχαστικά διλήμματα τα οποία έχει απορρίψει η ιστορία προ πολλού και προπαντός οι πολίτες» δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο