Κωνσταντίνα Νικολάκου «Οπισθοδρόμηση που υπακούει σε κομματικές ιδιοτέλειες η επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου»

Με αφορμή την επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου, καλεσμένου της Ν.Ε. Σύριζα Αρκαδίας, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε: 

«Είναι τουλάχιστον απογοητευτικό σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την Πελοπόννησο και την Αρκαδία να πραγματοποιούν επισκέψεις επικοινωνιακού χαρακτήρα ο Υπουργός Επικρατείας υπεύθυνος συντονισμού του Κυβερνητικού έργου κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Γιάννης Μπασκόζος χωρίς κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο.
Η δημιουργία εντυπώσεων και μόνο δε συνάδει σε καμία περίπτωση με το πραγματικό ενδιαφέρον το οποίο θα πρέπει να επιδεικνύεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ο τόπος, αλλά και τις ουσιαστικές λύσεις που θα πρέπει να δοθούν.
Είναι φανερό και συνάμα θλιβερό το γεγονός ότι η επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου προετοιμάστηκε από το κομματικό επιτελείο του Σύριζα Αρκαδίας. Πρόκειται για οπισθοδρόμηση που υπακούει σε κομματικές ιδιοτέλειες και όχι στο επίπεδο ευθύνης που συνεπάγεται η θεσμική τους ιδιότητα».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.
Μετάβαση στο περιεχόμενο