ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΑπ. Κατσιφάρας: Συνεχίζουμε να διεκδικούμε τη βελτίωση των εκπαιδευτικών υποδομών και τη...

Απ. Κατσιφάρας: Συνεχίζουμε να διεκδικούμε τη βελτίωση των εκπαιδευτικών υποδομών και τη διασφάλιση της δωρεάν δημόσιας Παιδείας

Απ. Κατσιφάρας: Συνεχίζουμε να διεκδικούμε τη βελτίωση των εκπαιδευτικών υποδομών και τη διασφάλιση της δωρεάν δημόσιας Παιδείας – Κοντά στους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στα σχολεία της Δυτικής Ελλάδας βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες και οι περιφερειακοί σύμβουλο σήμερα, στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας παρακολούθησε τον αγιασμό του 45ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς επίσης του 8ου και 9ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας.
«Η νέα σχολική χρονιά, όπως άλλωστε και κάθε νέα αρχή, ξεκινά με προσδοκίες, ελπίδες και όνειρα. Τα παιδιά μας, η νέα γενιά, αποτελούν τη σημαντικότερη ελπίδα μας για μια καλύτερη Ελλάδα. Εύχομαι στους μαθητές να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή στο καινούργιο ταξίδι που ξεκινούν προς κατάκτηση της γνώσης και να αξιοποιήσουν τις θυσίες που κάνουν οι οικογένειές τους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας σε μήνυμα του για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και συνέχισε:
«Είμαι σίγουρος ότι οι εκπαιδευτικοί μας και φέτος θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εκπαιδευτικής διαδικασίας με ζήλο και αίσθημα ευθύνης. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραμένει στο πλευρό των μαθητών, τον γονιών και των εκπαιδευτικών. Σχεδιάζει, διεκδικεί και υλοποιεί έργα και δράσεις για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών υποδομών, αλλά και για τη διασφάλιση μιας δωρεάν δημόσιας Παιδείας που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες μάθησης σε όλους».

Μετάβαση στο περιεχόμενο