Σειρά επαφών του Περιφερειάρχη Απ Κατσιφάρα με τα Επιμελητήρια της Δυτικής Ελλάδας

Σειρά επαφών με τις νεοεκλεγείσες Διοικήσεις των Επιμελητηρίων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας ξεκίνησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι άξονες συνεργασίας, με απώτερο στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Επισκεπτόμενος σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018, την Ηλεία, ο κ. Κατσιφάρας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας Κωνσταντίνο Νικολούτσο.
«Η συνεργασία ήταν και παραμένει προτεραιότητά μας για να είμαστε αποτελεσματικοί. Είμαστε πιστοί στους στόχους που έχουμε θέσει, ανάμεσα στους οποίους είναι η στήριξη των μικρομεσαίων και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Ως Περιφέρεια έχουμε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό που κινητοποιεί όλες τις παραγωγικές και κοινωνικές δυνάμεις της Περιφέρειας, για να απαντήσουμε στην παραγωγική ανασυγκρότηση που είναι το κοινό μας όραμά για την επόμενη μέρα. Μαζί με τα Επιμελητήρια και τη νέα αποστολή που αναλαμβάνουν, επιθυμούμε να κάνουμε βήματα στο μέλλον. Με ένα περιβάλλον πιο φιλικό προς τις επιχειρήσεις και δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και την έξυπνη εξειδίκευση, μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε μια βιώσιμη περιφερειακή ανάπτυξη, μέσα από το μετασχηματισμό της παραγωγικής μας βάση, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και ένα ισχυρό παραγωγικό περιβάλλον. Η επιχειρηματικότητα είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος προς την ανάπτυξη» τόνισε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.
Ο κύκλος των συναντήσεων θα συνεχιστεί με αντίστοιχες επισκέψεις στους Προέδρους των Επιμελητηρίων Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα και Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Τσιχριτζή.
Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό
Με αφορμή τον ερχομό του νέου έτους, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό για ανταλλαγή ευχών.
Επίσκεψη στις υπηρεσίες της ΠΕ Ηλείας
Τα γραφεία της ΠΕ Ηλείας επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, στη διάρκεια της οποίας αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με τους υπαλλήλους της Περιφέρειας. Μεταξύ άλλων, προσδιόρισε τους στόχους του 2018 και καταλήγοντας τόνισε: «Το 2018 είναι μια χρονιά μεγάλων προκλήσεων, αλλά και μεγάλων ευκαιριών. Η Περιφέρεια ανοίγει ένα πλαίσιο οργανωμένων παρεμβάσεων. Θα δουλέψουμε ως ομάδα, με μοναδική φιλοδοξία να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες».
Κατά τις συναντήσεις του στην Ηλεία, ο Περιφερειάρχης συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Παναγιώτη Μπράμο και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνο Μητρόπουλο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο