Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Εγκρίθηκε η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνου Καρπέτα,  για ένταξη του έργου με τίτλο: «Εκπόνηση μελέτης για την παραλλαγή της χάραξης της Επαρχιακής Οδού 33 Πατρών – Τριπόλεως, στην περιοχή της λεκάνης κατάκλυσης του Φράγματος Πείρου – Παραπείρου»
Καταπολέμηση των κουνουπιών και δημόσια υγεία. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ξεκίνησε ενημερωτικές ημερίδες.
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας για την ολοκλήρωση των διαδικασιών ένταξης τριών σημαντικών έργων συντήρησης και βελτίωσης που συνδέονται με τους αναπτυξιακούς πόλους της Δυτικής Ελλάδας. 
Με στόχο τη γνωριμία με την αραβική τουριστική αγορά, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχε στο  Greek Tourism Workshop 2018 το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Σάββατο  21 Απριλίου 2018.
Η αξιοποίηση του πρώην Εργοστασίου του Λαδόπουλου βρέθηκε στο επίκεντρο συζήτησης μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Δήμου Πατρέων, σήμερα Τρίτη 24 Απριλίου 2018, στο Γραφείο Περιφερειάρχη, μετά από σημαντική προετοιμασία που έχει ήδη γίνει και από τις δύο πλευρές.
Το κοινωνικό περιεχόμενο του ρόλου της Αυτοδιοίκησης στην εποχή μετά τα Μνημόνια - Παρέμβαση του Απόστολου Κατσιφάρα στο κοινό συνέδριο ΕΝΠΕ-ΚΕΔΕ
Διείσδυση σε νέες αγορές ξεκινά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή της στο Greek Tourism Workshop 2018, που θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Σάββατο 21 Απριλίου 2018.
Για τη δυνατότητα χρηματοδοτήσεων επιχειρηματικών επενδύσεων στην έρευνα και καινοτομία, την επικείμενη αξιολόγηση της υλοποίησης του σχεδιασμού «ΠΔΕ - Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Περιφέρεια 2017», 
Ευκαιρία ανάδειξης για τα Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά της Δυτικής Ελλάδας, ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός νεοφυούς επιχειρηματικότητας.
Περιφερειακούς συμβούλους «έχρισε» ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος τους μαθητές της Ε’ και Στ΄ τάξης του 50ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας που πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου 2017, τη δική τους συνεδρίαση.
Σελίδα 1 από 34

logofootermedia

© 2017 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr