Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας- Απ. Κατσιφάρας: Ένας χρόνος λειτουργίας, ένας χρόνος δημιουργίας. Η προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, με την συμμετοχή στελεχών του υπουργείου Εξωτερικών, σήμερα Παρασκευή 15…
Ο απολογισμός του Ταμείου εγκρίθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, στη διάρκεια συνεδρίασης του ΔΣ, όπου, εκτός των άλλων, αναλύθηκαν τα οικονομικά του στοιχεία.
Η λειτουργική αναβάθμιση της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΒΙΠΕ, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.
Η προσπάθεια δημιουργίας ηλεκτροκίνητων μονοθέσιων οχημάτων, υψηλών επιδόσεων, σχεδιασμένων και κατασκευασμένων αποκλειστικά από φοιτητές, που έχει αποσπάσει δύο πρώτα βραβεία σε αντίστοιχους διαγωνισμούς μεταξύ παγκοσμίου φήμης Πανεπιστημίων, αποτέλεσε το αντικείμενο συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκου Μπαλαμπάνη με τον Αναπληρωτή Καθηγητή Δρ. Δημήτρη Μούρτζη Διευθυντή του Εργαστηρίου Συστημάτων Παραγωγής…
Έκκληση προς τους ιδιοκτήτες ταξί να υλοποιούν κανονικά τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών απευθύνει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.
Αυξημένη προσοχή ζητά από τους πολίτες για την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας η τελική εκδήλωση του Θεατροπαιδαγωγικού Προγράμματος «349’ ακόμα….», με την συμμετοχή επτά δημοτικών σχολείων της περιοχής των Πατρών.
Συναντήσεις με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ταξίαρχο Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο και τον Λιμενάρχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, πλοίαρχο, Δρόσο Ρεϊζη, για θέματα συνεργασίας των Υπηρεσιών με σκοπό την προστασία της πρωτογενούς παραγωγής πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μητρόπουλος με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρη…
Έργα πολιτικής προστασίας εντάσσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
Δύο ακόμη μεγάλα περιβαλλοντικά έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Πάτρας χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με φορέα υλοποίησης τη ΔΕΥΑΠ. 
Σελίδα 1 από 38

logofootermedia

© 2017 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr