Ευχαριστήρια επιστολή της Ρομποτικής ομάδας UOP Robotics του πανεπιστημίου Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ρομποτική ομάδα UOP Robotics του πανεπιστημίου Πελοποννήσου τμήματος Πληροφορικής θέλει να εκφράσει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη της, για τη στήριξη που της δόθηκε.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον επιστημονικό υπεύθυνο Κ Πεππα Κωνσταντίνο και τον Coach Αναστάσιο Γ. Σκριβανο για την μεγάλη υποστήριξη που μας παρείχαν. Επίσης όλους τους χορηγούς μας, Διευρηντική Μάθηση, Wro Hellas, Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας.

Ειδικότερα το ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ PLuS που ασχολείται με νέες τεχνολογίες και προάγει υψηλή ποιότητα σπουδών. Επίσης, την Ideal Transfer Kalamata για τις ιδανικές μετακινήσεις που μας προσέφερε με Mercedes Mini Van.

Πρέπει να τονισθεί ότι χωρίς την βοήθεια τους, θα ήταν αδύνατο να ολοκληρωθεί το project. Η ιδέα βασίστηκε κυριολεκτικά στην φαντασία των μελών της ομάδας, καθώς η ομάδα κατέκτησε την 5η πανελλήνια θέση στον διαγωνισμό ρομποτικής WRO στην κατηγορία ACR. Σε συνέντευξή η ομάδα δεσμεύτηκε ότι στον επόμενο διαγωνισμό θα βρίσκεται στην πρώτη τριάδα.

Τέλος, πρέπει να τονισθεί ότι η ομάδα αποκόμισε πολλά οφέλη από το μαγικό αυτό ταξίδι. Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι το ταξίδι προσέφερε πολλές εμπειρίες, μιας και ο διαγωνισμός προάγει την ομαδοσυνεργατικότητα των μελών, την επικοινωνία με αλλά πανεπιστήμια, καθώς επίσης, προωθεί τους νέους να απομυθοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες και να ασχοληθούν με αυτές.”

afisa robotic panepistimio

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024 Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο