Βολές Τατούλη από το Βαλτέτσι κατά πάντων… (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγκεντρωθήκαμε σε αυτόν τον ιερό τόπο για να ξαναθυμηθούμε ακριβώς την ιστορικότητα αλλά πάνω απ’ όλα το ρόλο που διαδραμάτισε το Βαλτέτσι εκείνη την δύσκολη περίοδο.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/YplVmXn0NME” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Κύριε εκπρόσωπε της Βουλής των Ελλήνων δεν σας ξέχασα απλώς θέλω με την ευκαιρία αυτή να τονίσω ότι είναι εντελώς απαράδεκτη η ελληνική πολιτεία σήμερα που ούτε η κυβέρνηση εκπροσωπείται εδώ ούτε το σύνολο των Βουλευτών της Αρκαδίας ως όφειλαν να κάνουν.

Είναι μεγάλο έλλειμμα ο κύριος δήμαρχος της Τρίπολης να μην είναι παρών σήμερα και το λέω αυτό γιατί είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος με την ιστορική αναδρομή για μία περιοχή και έναν ιερό τόπο που εάν δεν υπήρχε το γεγονός της μάχης του Βαλτετσίου ίσως η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν εξαιρετικά δυσμενής.

Γιατί χωρίς το Βαλτέτσι δεν θα υπήρχε επανάσταση χωρίς το Βαλτέτσι δεν θα υπήρχε αγώνας.

Αυτό το προσκύνημα που κάνουμε όλοι εμείς εδώ είναι ένα προσκύνημα καρδιάς και ζωής σε όλους αυτούς που αφιέρωσαν τη ζωή τους και έχουμε υποχρέωση για τα 200 χρόνια να τους θυμόμαστε και να τιμάμε τους τόπους που αυτή μεγαλούργησαν.

σχετικά άρθρα

Γιώργος Παπαηλίου: Η επέτειος της μάχης του Βαλτετσίου δεν προσφέρεται για προσωπικές αντιπαραθέσεις και για προσωπική προβολή (video)

Κώστα Βλάσης: Κοιτάμε το μέλλον κόντρα σε αυτούς που διχάζουν τον ελληνικό λαό προβάλλοντας προσωπικά οφέλη (video)

Επετειακές εκδηλώσεις για την ιστορική μάχη στο Βαλτέτσι (video – pics)

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο