Ομιλία με αντικείμενο την ανάπτυξη εφαρμογών στο περιβάλλον Ionic στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τρίτη, 27 Μαρτίου, υποδεχόμαστε στην Τρίπολη τον Martín López Nores, για μια συναρπαστική ομιλία με αντικείμενο την ανάπτυξη εφαρμογών στο περιβάλλον Ionic.

Η ομιλία, με τίτλο “Multiplatform app development with the Ionic framework”, θα λάβει χώρα στις 11:00 το πρωί, στην αίθουσα Γ2 και είναι ανοιχτή στο κοινό του τμήματος.

Το περιβάλλον Ionic χρησιμοποιείται σε ερευνητικές υλοποιήσεις, τόσο από την ομάδα του Martin όσο και από τη δική μας, και μια καλή γνωριμία μαζί του ίσως είναι η αρχή για κάτι μεγαλύτερο στο μέλλον.

Στο πλαίσιο της ομιλίας θα έχετε επίσης την ευκαιρία να μάθετε για το όμορφο Vigo και τη δυνατότητα να το επισκεφτείτε μέσω του προγράμματος Erasmus+.

Ανάπτυξη εφαρμογών με το Ionic Framework

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο