Πραγματοποιήθηκε διάλεξη στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με θέμα: «Η δραχμή δεν (θα) είναι λύση» (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet για τη Διακυβέρνηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου & το ΠΜΣ στην «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών διοργάνωσαν εκδήλωση του Κύκλου Ανοικτών Διαλέξεων με θέμα:

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpnanea%2Fvideos%2F445673032431304%2F&show_text=0&width=650″ width=”650″ height=”365″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

Η δραχμή δεν (θα) είναι λύση

Κεντρικός Ομιλητής: Πάνος Καζάκος

Ο Πάνος Καζάκος είναι Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.

Έχει διδάξει σε προ- και μεταπτυχιακό επίπεδο πολιτική οικονομία (μακροοικονομική), οικονομική θεωρία της πολιτικής, διεθνείς οικονομικές σχέσεις, πρότυπα οικονομίας και κοινωνικού κράτους στην Ευρώπη και ευρωπαϊκή οικονομική ενοποίηση. Έχει επίσης διδάξει στην Ελλάδα, στη Γερμανία και στις ΗΠΑ και διατελέσει εμπειρογνώμων Α του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και ΔΔ  του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.α.

Το επιστημονικό του έργο περιλαμβάνει αριθμό δημοσιεύσεων  στην ελληνική, αγγλική και γερμανική γλώσσα οι οποίες καλύπτουν τη σύγχρονη μακροοικονομική πολιτική, την οικονομική πολιτική στη μεταπολεμική Ελλάδα, τις σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έχει εκδώσει μεγάλο αριθμό βιβλίων σε θέματα ελληνικής οικονομίας και Ευρωπαϊκής Ενοποίησης. Μια από τις τελευταίες δημοσιεύσεις του έχει τίτλο: “Από τον ατελή εκσυγχρονισμό στην κρίση, μεταρρυθμίσεις, χρέη και αδράνειες, 1973- 2010”, Αθήνα, 2010.

{gallery}papel_epistrofi_drami{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο