Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

To CityLab στην Τρίπολη διοργανώθηκε στις 6 Ιουνίου στο Πανεπιστήμιο Πελοπονήσου στην Τρίπολη, με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης και του Εργαστηρίου Γνώσης και Αβεβαιότητας (ΓΑΒ Lab) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Στο πλαίσιο του 2ου Μαραθώνιου Ανάπτυξης καινοτόμων υπηρεσιών για τις Έξυπνες Πόλεις, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, παρουσιάστηκαν αρκετές καινοτόμες προτάσεις.
Ένα πρόγραμμα διάρκειας 12 ημερών με θέμα τη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία της ελληνικής κοινωνίας θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα το καλοκαίρι του 2018
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της δράσης Ρομποτικής και Αυτοματισμών που συνδιοργάνωσαν το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Ποσοτικής Ανάλυσης Δεδομένων του ΤΕΙ Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Διεύθυνση Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου με την υποστήριξη του δίαυλου καινοτομίας «Ο Σπόρος».
Την Παρασκευή 25/05/2018 οι μαθητές των τάξεων Ε' & ΣΤ' επισκέφθηκαν το Εργαστήριο Γνώσης & Αβεβαιότητας ( ΓΑΒ LAB - Knowledge and Uncertainty Research Laboratory ) στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου .
Το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Ποσοτικής Ανάλυσης Δεδομένων (LAIQDA) του ΤΕΙ Πελοποννήσου, και η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου συνεχίζουν τη συνεργασία τους με σκοπό την έρευνα για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών εντός των σχολικών δομών.
 Το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Ποσοτικής Ανάλυσης Δεδομένων (LAIQDA) του ΤΕΙ Πελοποννήσου, και η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου (ΠΔΕ ΠΕΛΟΠ) συνεχίζουν τη συνεργασία τους με σκοπό την έρευνα για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών εντός των σχολικών δομών.
Την Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκαν οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές σε όλα τα Πανεπιστήμια και Α.Τ.Ε.Ι της χώρας. Η Δ.Α.Π. Ν.Δ.Φ.Κ. Τρίπολης καταγράφοντας εντυπωσιακά ποσοστά σημείωσε μεγάλη νίκη τόσο στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών όσο και στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Την Τετάρτη  διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Σελίδα 1 από 15

logofootermedia