Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Προκήρυξη για εγγραφή μεταπτυχιακών φοιτητών στον B΄ Κύκλο Σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.
Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια των συνανθρώπων μας που προκάλεσαν οι φωτιές της 23ης Ιουλίου 2018.
Αθανάσιος Κατσής: "Να συνδέσουμε την ιατρική εκπαίδευση που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με το Νοσοκομείο Τρίπολης, Ίδρυση Κτηνιατρικής Σχολής στην Τρίπολη, δεν συζητάμε αλλαγή έδρας και σχολών σε όλες τις πόλεις της Πελοποννήσου".
Την ικανοποίησή του, εκφράζει το συντονιστικό συμβασιούχων πανεπιστημίων και ΤΕΙ, για την απόφαση αποδοχής του αιτήματός τους, από την 88η Σύνοδο των Πρυτάνεων και των Διοικουσών Επιτροπών με θέμα την εργασιακή αποκατάσταση των συμβασιούχων, οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Το Λύκειo Επιδαύρου είναι ένα διεθνές θερινό σχολείο εφαρμοσμένης μελέτης του αρχαίου δράματος, που λειτουργεί κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στην περιοχή της Αρχαίας Επιδαύρου και απευθύνεται σε φοιτητές των Τμημάτων Θεατρικών Σπουδών με κατεύθυνση υποκριτικής ή θεατρικής πρακτικής, σε σπουδαστές των Ακαδημιών Θεάτρου και…
Η Ρομποτική ομάδα UOP Robotics του πανεπιστημίου Πελοποννήσου τμήματος Πληροφορικής θέλει να εκφράσει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη της, για τη στήριξη που της δόθηκε.
Για δεύτερη χρονιά φέτος ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου σε σύμπραξη με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου «Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα» στην Αργολίδα στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του Λυκείου Επιδαύρου.
Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προτίθεται να λειτουργήσει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στην Επιστήμη Υπολογιστών, το οποίο θα απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στο πεδίο της Επιστήμης Υπολογιστών.
Ένα νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο “Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες – Modern Wireless Communications” (ΦΕΚ Β’ 1720/17.05/2018), θα ξεκινήσει στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Είναι το πρώτο Π.Μ.Σ. που ιδρύεται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου 4485/2017 για…
To CityLab στην Τρίπολη διοργανώθηκε στις 6 Ιουνίου στο Πανεπιστήμιο Πελοπονήσου στην Τρίπολη, με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης και του Εργαστηρίου Γνώσης και Αβεβαιότητας (ΓΑΒ Lab) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Σελίδα 1 από 16

logofootermedia