Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διοργάνωσε με το  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διήμερη συνάντηση με τίτλο, «Σκοπός Μορφωτικός» για την εκπαίδευση των εθελοντών και την επανένταξη των κρατουμένων.
Διημερίδα δράσεων αντεγκληματικής πολιτικής στις φυλακές - επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης  Σταύρου Κοντονή στο Ναύπλιο. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής θα εγκαινιάσει σήμερα εκπαιδευτική αίθουσα στη Φυλακή Ναυπλίου, όπου ήδη λειτουργούν Δημοτικό Σχολείο, πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας από την ΕΠΑΝΟΔΟ καθώς και θεατροπαιδαγωγικό εργαστήριο από…
Διάλεξη με θέμα: «Το Ιερό κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα: το μνημείο και το έργο αποκατάστασής του από το Πολυτεχνείο». Το μεγάλο αυτό επίτευγμα θα παρουσιάσει η Καθηγήτρια Ε.Μ.Π., Πρόεδρος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ, επιστημονικά υπεύθυνη του έργου, κ. Αντωνία Μοροπούλου.
Την Τρίτη, 27 Μαρτίου, βρέθηκε στην Τρίπολη ο Martín López Nores, σε μια συναρπαστική ομιλία με αντικείμενο την ανάπτυξη εφαρμογών στο περιβάλλον Ionic.
Πασχαλινές Ευχές Πρυτανικών Αρχών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Την Τρίτη, 27 Μαρτίου, υποδεχόμαστε στην Τρίπολη τον Martín López Nores, για μια συναρπαστική ομιλία με αντικείμενο την ανάπτυξη εφαρμογών στο περιβάλλον Ionic.
To Τμήμα Κλασικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Stanford σε συνεργασία με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει στο Ναύπλιο το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Classics Spring Break in Greece, από τις 24 έως τις 30 Μαρτίου 2018, υπό τη διεύθυνση και επιστημονική επιμέλεια του διακεκριμένου καθηγητή θεατρικών και κλασικών σπουδών Rush Rehm.
Την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου και μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιο Κατσή και τον Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Γεώργιο Λέπουρα.
Μέλος του FEMISE (Forum Euromediterraneen des Instituts de Sciences Economiques) είναι το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, από την 1η Μαρτίου 2018.
Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το βιβλιοπωλείο BOOKMARK και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Δαρλάση ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ Τ’ ΑΓΑΛΜΑΤΑ.
Σελίδα 1 από 13

logofootermedia