Γεώργιος – Δημήτριος Καρράς: “Ταξίδι χωρίς επιστροφή η υπογραφή της Συμφωνίας για το σκοπιανό”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταξίδι χωρίς επιστροφή χαρακτήρισε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Γεώργιος-Δημήτριος Καρράς τη Συμφωνία για το σκοπιανό που «πέτυχε» η Κυβέρνηση.

Ο Βουλευτής επεσήμανε ότι από τη στιγμή που θα υπογραφεί από την ελληνική πλευρά, δεν έχουμε το δικαίωμα της υπαναχώρησης, και στην ελάχιστη αντίδρασή μας θα υποκείμεθα σε πιέσεις και ενδεχόμενα σε εκβιασμούς, χωρίς να διατηρούμε δικλείδες ασφαλείας, γιατί το συμφέρον του πολυεθνικού ΝΑΤΟ είναι να διατηρείται η συμφωνία σε ισχύ. Είναι, όπως παρατήρησε, μια συμφωνία με τους αστερίσκους της εθνικότητας και της γλώσσας της γείτονος χώρας, με δεσμεύσεις και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, με εθνικά σύμβολα υπό αμφισβήτηση, με διατήρηση αλυτρωτικών διεκδικήσεων από τα Σκόπια.

Εξάλλου, όταν ο ίδιος ο συγκυβερνήτης ΑΝΕΛ αρνείται τη συμφωνία, τότε μιλάμε για μια χωλή Κυβέρνηση, που δεν μπορεί να αναλάβει μία τέτοια οριστική δέσμευση.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο