Στήριξη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προς την Επιτροπή διαχείρισης Πρακτόρων ΟΠΑΠ

Την στήριξη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξέφρασε ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από κοινού με τους Βουλευτές Βασίλη Κεγκέρογλου, Μιχάλη Τζελέπη, Χαρά Κεφαλίδου και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο προς την Επιτροπή διαχείρισης Πρακτόρων ΟΠΑΠ κατά τη σημερινή συνάντησή τους σχετικά με τη νέα λεόντειο σύμβαση που προσπαθεί να επιβάλλει  ο ΟΠΑΠ στους πράκτορες, με τη σιωπηρή συμφωνία της επιτροπής παιγνίων και τον Υπουργό Οικονομικών.

Η ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκτιμά, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενώ δημόσια είναι άφωνη, μέσω της Επιτροπής παιγνίων ενισχύει τον κίνδυνο να απωλεστούν οι περιουσίες 10.000 οικογενειών εργαζομένων και πρακτόρων του ΟΠΑΠ. Δυστυχώς, όχι μόνο δεν προστατεύονται, αλλά εκβιάζονται από τις ασφυκτικές προθεσμίες και τις μονομερείς ενέργειες. Ο εκλεκτός των κ.κ. Τσίπρα και Τσακαλώτου, Πρόεδρος της ΕΕΠ και οι συνεργάτες του με τις πρακτικές τους και τις ολιγωρίες τους φαίνεται να λειτουργούν περισσότερο ως ομάδα εργασίας του ΟΠΑΠ παρά ως Ανεξάρτητη Αρχή όπως ορίζει ο νόμος.

Θυμίζουμε ότι η Επιτροπή Παιγνίων αποτελεί Ανεξάρτητη Αρχή και δημιουργήθηκε ώστε να διασφαλίζει τους κανόνες καθώς υπάρχει μονοπώλιο για τα τυχερά παιχνίδια.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη κατέθεσε ερώτηση προς τον Αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών από τον οποίο ζητάει απαντήσεις για όλα τα παραπάνω θέματα και κυρίως παράταση της προθεσμίας που έχει οριστεί για τις 24/03/2017 ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για συνεννόηση και διαβούλευση αντί μονομερών ενεργειών και καταχρηστικών πρακτικών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο