Ελλάδα

Συνεχίζονται οι καινοτομίες της γαλακτοβιομηχανίας «Όλυμπος» με την παραγωγή προϊόντων στοχευμένης διατροφικής αξίας.

Ανακαλεί προϊόν η ΙΚΕΑ

Φεβρουαρίου 24, 2018
Σε ανάκληση προϊόντος προχωρά η εταιρεία. Συγκεκριμένα το προϊόν GODIS PSKKYCKLING (αφρώδη ζαχαρωτά σε συσκευασία 100 γρ.) ανακαλεί προληπτικά η ΙΚΕΑ λόγω παραβίασης των προδιαγραφών ασφαλείας και υγιεινής στη μονάδα παραγωγής.
Το 2018 φτάνει, και το μυαλό των περισσότερων -αν όχι όλων- πάει στις επίσημες αργίες. Δείτε πότε πέφτουν οι αργίες για το 2018.
Στη σύνταξη και δημοσίευση Πληροφοριακού Οδηγού για την έγκαιρη αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν τα ανασφάλιστα οχήματα, ώστε να αποτραπεί ο εντοπισμός, ως ανασφάλιστων, οχημάτων σε μια σειρά περιπτώσεων, προχώρησαν το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, και η Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής.
Το ενδιαφέρον της γερμανικής βιομηχανίας έχουν κεντρίσει οι έλληνες μηχανικοί κι εργαζόμενοι στη μηχανογράφηση. Μάλιστα η γερμανική βιομηχανία υπολογίζει σε αυτούς για την μετάβασή της στην ψηφιακή εποχή κι έχει ήδη δρομογολογήσει καινοτόμους τρόπους πρόσληψής τους για την εξυπηρέτηση των αναγκών της.
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, υπέγραψε δύο προσκλήσεις συνολικού προϋπολογισμού 110 εκατ. ευρώ, μία για την προμήθεια μηχανημάτων έργου ύψους 60 εκατ. ευρώ και μία για την υλοποίηση έργων συντήρησης σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων ύψους 50 εκατ. ευρώ, με τις οποίες ενεργοποιείται το Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων – «ΦιλόΔημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, βάσει της Απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών 4748 (ΦΕΚ 612/22.2.2018).
«Μισούσα τη μύτη μου στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Πάντα ένιωθα ότι ότι ήμουν άσχημη κι αυτό γιατί έβλεπα ότι ήταν λίγες οι ηθοποιοί και τα μοντέλα που είχαν μεγάλη μύτη. 
Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Ιερισσού ἀνακοινώνει ὅτι ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ θά ἑορτάση τά ὀνομαστήριά τουτήν Κυριακή τῆς Ὀρθοδοξίας, 25ηΦεβρουαρίου 2018, καθότι κατά τή Δευτέρα 26η Φεβρουαρίου 2018 πού ἡ Ἐκκλησία μας τιμᾶ τήν μνήμη τοῦ Ἁγίου ἐνδόξου Μάρτυρος Θεοκλήτου -λόγῳ τῆς Ἁγίας καί Μεγάλης Τεσσαρτακοστῆς- δέν τελεῖται Θεία Λειτουργία.
Για υψηλά ποσοστά ανεργίας των νέων κάνει λόγο η ετήσια έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα το 2017.
Με μερική απασχόληση και μισθούς κάτω των 500 ευρώ εργάζεται το 57% των νέων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις της Αττικής, ενώ ένας στους τρεις απασχολείται σε αντικείμενο διαφορετικό από αυτό που έχει σπουδάσει.
Τα σημεία που θα πρέπει να προσέχουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων για να μην εντοπιστούν τα αυτοκίνητα ως ανασφάλιστα στον δεύτερο γύρο διασταυρώσεων που ξεκινά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων καλύπτει ο πληροφοριακός οδηγός αποφυγής λαθών που εξέδωσαν σήμερα οι αρμόδιες Αρχές.
Τα Σωματεία και τους φορείς της Πελοποννήσου να διαδηλώσουν ενάντια στο αναπτυξιακό συνέδριο που θα πραγματοποιήσουν στο τέλος του μήνα η κυβέρνηση με την Περιφέρεια, στην Τρίπολη, καλούν με ανακοίνωσή τους εργατικοί φορείς
Σελίδα 1 από 187

logo 

Please publish modules in offcanvas position.