Ελλάδα

Μπορεί σήμερα η ανεργία στην Ελλάδα να εμφανίζεται στο 21,2% και ο αριθμός  των ανέργων να έχει βάσει των στατιστικών επιστρέψει στα επίπεδα που ήταν τον Οκτώβριο του 2011, δηλαδή στους 960.000, ωστόσο ειδικοί θεωρούν πως η «πραγματική» ανεργία είναι έως και 6% μεγαλύτερη.
Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος κάνει μια ανασκόπηση στην Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου. Τα κύρια θέματα που απασχόλησαν την Συνεδρίαση ήταν η ανασύσταση του Δ.Σ της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ και η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς για την πληθώρα των επιφυλακών της αντιπυρικής περιόδου.
Το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας, «Αρχιπέλαγος» αποκαλύπτει τι συμβαίνει  στο βυθό ανατολικά της Σαλαμίνας μετά την βύθιση του Αγία Ζώνη ΙΙ και την περιβαλλοντική καταστροφή στο Σαρωνικό.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του να βοηθήσουν τη μικρή Νεφέλη.
Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώνει για τον νόμο 4488 (Φ.Ε.Κ. Α΄ 137), που αφορά συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις των υπαλλήλων του Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις.
Στην έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία GDPR Greece, η οποία ιδρύθηκε από τον Μανώλη Σφακιανάκη, Αντιστράτηγο ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας και δημιουργό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον Ιωάννη Μακρυπούλια, Μηχανικό Η/Υ και Πληροφορικής, πρώην αξιωματικό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησε η KPMG. 
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο με μητέρες θυμάτων θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ θα γίνουν τις επόμενες μέρες εργασίες συντήρησης στο πληροφοριακό του σύστημα.
Περιθώριο τουλάχιστον ένα μήνα ή ακόμη και δύο μήνες ακόμη θα έχουν οι ιδιοκτήτες αυθαίρετων ακινήτων ώστε να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητες.
Τροποποιήσεις στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που θα αφορούν στην αύξηση των ορίων ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς και αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίζονται όσοι οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ ετοιμάζει η κυβέρνηση.
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται σύμφωνα με πληροφορίες η ένταξη μιας ακόμη μονάδας λιγνίτη στο πακέτο που θα διατεθεί προς πώληση από τη ΔΕΗ στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους δανειστές.
Ο σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε τη Νεμέα αισθητός και στην Τρίπολη
Σελίδα 1 από 137

logo