Τα 4 σενάρια για τη συντριβή του Τουπόλεφ

Τέσσερις εκδοχές εξετάζουν ως πιθανότερες οι αρχές για τη συντριβή του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα, μεταξύ των οποίων είναι η τεχνική βλάβη και το ανθρώπινο λάθος, ανέφερε σήμερα η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) της Ρωσίας.

Οι ερευνητές εξετάζουν την πιθανότητα να διείσδυσε κάποιο ξένο αντικείμενο στον κινητήρα του Tu-154, να απώλεσε το αεροσκάφος ισχύ λόγω της κακής ποιότητας των καυσίμων, να παρουσίασε μηχανική βλάβη ή να έκανε κάποιο λάθος χειρισμού ο κυβερνήτης του.

Σύμφωνα με την FSB, έχουν βρεθεί αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας και έχουν κληθεί να καταθέσουν. Υπάρχει επίσης ένα βίντεο, τραβηγμένο από κάμερα στο παρμπρίζ αυτοκινήτου, το οποίο εξετάζεται.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αποδείξεις ή ενδείξεις που να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας τρομοκρατικής ενέργειας ή δολιοφθοράς», πρόσθεσε η υπηρεσία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...

«Γεωργάντεια 2024» – Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στενό Αρκαδίας, θα λειτουργήσει περίπτερο αγροτικών προϊόντων. Οι καταναλωτές αναζητώντας ένα τοπικό προϊόν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ιστορία, την
Μετάβαση στο περιεχόμενο