Θα είναι -όντως- επανάσταση το επόμενο iPhone; Οι διαρροές της Apple αυτό δείχνουν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασύρματη φόρτιση, εξ ολοκλήρου γυάλινο περίβλημα, home button που αλλάζει: ό,τι έχουμε να περιμένουμε από τα νέα iPhone που θα κυκλοφορήσουν το 2017 

Θα αφήσει τους καταναλωτές με το στόμα ανοιχτό η Apple,λανσάροντας το επόμενο μοντέλο iPhone; Μια σειρά ελεγχόμενων διαρροών από πηγές του τεχνολογικού κολοσσού και μερικά ακόμη δημοσιεύματα υπόσχονται ότι με το επόμενο βήμα της η εταιρεία θα επιστρέψει στον παλιό καλό καινοτόμο εαυτό της. Βασικά, γίνεται λόγος για κάτι επαναστατικό, μετά από χρόνια.

Τα σοβαρότερα νέα έρχονται από την KGI, “τον καλύτερο αναλυτή των ενεργειών της Apple στον κόσμο”, που επιβεβαιώνει ότι έχουν γίνει σαφείς αλλαγές στο μοντέλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει. Ειδικότερα, μέσα στο 2017 αναμένεται να κυκλοφορήσουν τρία -και όχι δύο- μοντέλα iPhone, μεταξύ των οποίων και ένα μοντέλο 5,8 ιντσών. 

Και τα τρία μοντέλα θα έχουν ασύρματη φόρτιση και γυάλινο περίβλημα, ενώ οι μέχρι σήμερα LCD οθόνες θα αντικατασταθούν με γυάλινες OLED. Μεταλλικό frame, άγνωστου μέχρι στιγμής υλικού θα βρίσκεται ανάμεσα στην πλάτη και τη μπροστινή οθόνη, ενώ οι πληροφορίες, ειδικά σε ό,τι αφορά τις οθόνες των iPhone8, μέχρι στιγμής εστιάζουν σε δύο λεπτομέρειες: στο ότι θα είναι ενδεχομένως πιο λεπτές και πιο εύκαμπτες, απαλλαγμένες, ωστόσο, από τα προβλήματα παλιότερων -πολυδιαφημισμένων ως εύκαμπτων- μοντέλων. 

Μέσα στο 2017 αναμένουμε και το μοντέλο iPhone ασύρματης φόρτισης με γυάλινο περίβλημα

Μέσα στο 2017 αναμένουμε και το μοντέλο iPhone ασύρματης φόρτισης με γυάλινο περίβλημα

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Apple ετοιμάζεται να αντικαταστήσει το home button της μέσα στο 2017 – μια αλλαγή που πρώτα θα λανσάρει στα νέα iPads, που θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του έτους. Η συγκεκριμένη αλλαγή θα επιτρέψει στην εταιρεία να προχωρήσει σε ακόμη λεπτότερη πρόσοψη των κινητών και προκειμένου να προκύψουν τα μοντέλα των 4,7 και 5,5 ιντσών.

Μέχρι στιγμής, αυτού του είδους οι αλλαγές θεωρούνται ήδη αρκετές, με τα τεχνολογικά sites του εξωτερικού να εστιάζουν στη λεπτομέρεια της “γυάλινης” συσκευής, αλλά και με την καινοτομία που φημολογείται ότι ετοιμάζει ο τεχνολογικός κολοσσός γύρω από τα εύκαμπτα κινητά. Και όλα αυτά τη στιγμή που η LG έχει επιβεβαιώσει ότι μέχρι τον Μάιο θα έχει καταφέρει να ολοκληρώσει και να επικοινωνήσει διαφημιστικά την δική της πρόταση στην τεχνολογία αποτυπώματος του χρήστη.

Και ενώ κανείς δεν ξέρει αν όλες αυτές οι διαρροές από την πλευρά της Apple θα καταφέρουν να ανταποκριθούν μετά από καιρό στο τεχνολογικό όραμα του ιδρυτή της, η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι έχουν καταφέρει να μειώσουν το ενδιαφέρον για το iPhone που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και έκανε τους περισσότερους χρήστες να μιλούν για ένα ακόμη πανομοιότυπο μοντέλο, με ελάχιστες βελτιώσεις… 

lifo.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

Καιρός: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα, Παρασκευή, με βροχές και...

Συνελήφθη 21χρονος για ναρκωτικά στην Κόρινθο

Συνελήφθη, σήμερα (19.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο