Κόσμος

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η HTC, η συμφωνία αυτή θα βασίζεται πάνω σε μία ήδη υπάρχουσα συνεργασία μεταξύ των δύο τεχνολογικών εταιρειών με σκοπό η Google να επεκτείνει τις δυνατότητές της στον τομέα των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων.
Στα τέλη του περασμένου μήνα είχαμε αναφερθεί στα ευρήματα της ιστοσελίδας AndroidPolice σχετικά με τις δοκιμές που πραγματοποιούσε η Google για να φέρει λειτουργία μόνιμης σίγασης σε ιστοσελίδες που επιλέγει ο χρήστης στον Chrome browser. Τώρα μαθαίνουμε ότι η εταιρεία εργάζεται επάνω και στο αυτόματο μπλοκάρισμα των videos που ξεκινούν την αναπαραγωγή τους χωρίς να την έγκριση του χρήστη, έτσι ώστε να λύσει ακόμη ένα πολύ εκνευριστικό πρόβλημα της πλοήγησης στο Internet.
Η ψηφιακή τεχνολογία αποκτά όλο και μεγαλύτερη βαρύτητα στις ζωές μας, καθιστώντας τα προσωπικά δεδομένα ενός χρήστη εξίσου σημαντικά με τα υλικά αγαθά που κατέχει.
Η Avast έπεσε και αυτή θύμα των hackers, οι οποίοι κατάφεραν να ενσωματώσουν και να διανέμουν malware μέσω της δημοφιλούς δωρεάν εφαρμογής CCleaner σε περισσότερους από 2.27 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.
Είναι το πιο περιζήτητο deal αυτή τη στιγμή στον κόσμο του κινηματογράφου. Το συμβόλαιο της Sony για τα δικαιώματα διανομής των ταινιών Τζέιμς Μποντ έληξε με το «Spectre» του 2015 και, εν όψει της νέας ταινίας που ετοιμάζεται, όλα τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ θέλουν να τα αποκτήσουν. Ανάμεσά τους τώρα μπαίνουν «σφήνα» δύο μεγαθήρια της τεχνολογίας και του λιανεμπορίου: η Apple και η Amazon.
Δεν  έχει περάσει ούτε μήνας από την παρουσίαση του Galaxy Note 8 και η Samsung έχει αρχίσει ήδη να κάνει «φασαρία» για το επόμενο μοντέλο της σειράς που θα κυκλοφορήσει το 2018. Φασαρία πλήρως δικαιολογημένη αν αναλογιστεί κανείς πως η κορεάτικη εταιρεία θέλει το επόμενο Galaxy Note να διπλώνει.
Κάποια διαβατήρια «μετράνε» περισσότερο από άλλα. Πώς μετράμε την αξία τους; Υπάρχουν δεκάδες μεταβλητές – ανάμεσά τους η ανθρώπινη ανάπτυξη, η σταθερότητα, η ελευθερία κυκλοφορίας – που λαμβάνονται υπόψη από τη συμβουλευτική εταιρία Henley & Partners, η οποία καταρτίζει κάθε χρόνο τον Δείκτη Ποιότητας Εθνικότητας (Quality of Nationality Index).
Έχετε την εντύπωση ότι το internet σας σέρνεται; Ότι το κατέβασμα αργεί υπερβολικά; Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλούς άλλους χρήστες του διαδικτύου.
Είναι κάποιες φορές που δεν θέλεις να βλέπεις ενημερώσεις από φίλους σου ή από σελίδες που ακολουθείς στο Facebook, είτε επειδή τους έχει πιάσει λογοδιάρροια, είτε επειδή εκείνη την περίοδο δεν σε ενδιαφέρει η θεματολογία τους (π.χ. δεν θέλεις να βλέπεις άρθρα για την νέα ήττα της ομάδας σου…), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλεις να τους μπλοκάρεις ή να τους διαγράψεις από τις λίστες σου.
Εορτασμός της  ιστορικής επέτειο της άλωσης της Τριπολιτσάς στο Μόντρεαλ του Καναδά
Ο κόσμος του αυτοκινήτου αλλάζει ραγδαία και η πρώτη εταιρεία που τολμά να περάσει στη νέα εποχή, κλείνοντας το κεφάλαιο της καύσης ορυκτών καυσίμων στα μοντέλα της, είναι η Smart.
Ναι, αγαπώ το Instagram ίσως περισσότερο από το Facebook.
Σελίδα 1 από 26

logo