Τον Πολιούχο τους Άγιο Νικόλαο γιόρτασαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Μεθώνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΘΩΝΗΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Τον Πολιούχο τους Άγιο Νικόλαο γιόρτασαν σήμερα το πρωί με κάθε λαμπρότητα οι κάτοικοι της Μεθώνης. Ενορίτες της Μεθώνης αλλά και προσκυνητές από την ευρύτερη περιοχή έσπευσαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, προκειμένου να προσκυνήσουν τη εικόνα του και να πάρουν την ευλογία του.
Ο εορτασμός ξεκίνησε από το απόγευμα της Δευτέρας με την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού, ενώ σήμερα το πρωί τελέσθηκε η αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του ιερού κλήρου της περιοχής. Κορύφωση της θρησκευτικής πανήγυρις ήταν η καθιερωμένη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στους δρόμους της πόλης, με τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πύλου-Νέστορος.

Εορτασμός Αγ Νικολάου Μεθώνη Δεκ 2016 6
Ευχόμενος σε όλο τον κόσμο Υγεία, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο ο Άγιος Νικόλαος να μας ευλογεί για να σταθούμε όλοι πιο δυνατοί στους δύσκολους καιρούς και να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες προκύπτουν».

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή παρέστησαν στην Θεία Λειτουργία αλλά και στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας. Το παρών επίσης έδωσαν, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και πλήθος κόσμου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο