Ευχές του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Νίκα για το Πάσχα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με την ευκαιρία της ερχόμενης μεγάλης εορτής του Πάσχα, ο Δήμαρχος έκανε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016 την εξής δήλωση:

«Το Αναστάσιμο φως να φωτίζει τις ζωές όλων μας, να φωτίζει τη σκέψη των ηγετών μας, ώστε να βρουν το δρόμο για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων, των οδυνηρών καταστάσεων που συμβαίνουν σ’ αυτόν τον τόπο». Ο Δήμαρχος εξέφρασε «και το αισιόδοξο μήνυμα ότι ο λαός μας – με την προϋπόθεση ότι θα είναι ενωμένος – θα βρει το δρόμο του και θα βαδίσει πάλι σε μία πορεία ανάπτυξης και προόδου».

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΗ
ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ

Επιπλέον, ο Π. Νίκας ανέφερε πως «η πόλη μας είναι σε καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι έχουμε το μισό προσωπικό. Έχουμε φροντίσει για την καθαριότητα και το πράσινο».

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για την έλευσή τους και απηύθυνε πολλές ευχές προς τους ξένους επισκέπτες, που έχουν έρθει στην Καλαμάτα και στη Μεσσηνία και, βεβαίως, προς τους συμπατριώτες μας από διάφορα μέρη της Ελλάδος και το εξωτερικό, που επισκέπτονται τον τόπο μας. Ο Δήμος έχει φροντίσει ώστε να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κάνουν καλές διακοπές.

ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ

Τέλος, ο Π. Νίκας ανέφερε πως οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου θα λειτουργούν αυτές τις ημέρες και συσσίτιο θα δοθεί από το Δήμο όλες τις ημέρες των αργιών, προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιούζικαλ θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 και 28 Απριλίου 2023, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.  Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ. 

Υπουργείο Παιδείας: Αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές και μετακινήσεις φοιτητών

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους...

ΟΕΒΕ Αρκαδίας: Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας για εργοδότες

Η ΟΕΒΕ Αρκαδίας διοργανώνει “Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στον Δήμο Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας

Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Άστρους ανακοινώνει ότι θα γίνει διακοπή ρεύματος,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο