Υπό καταρρακτώδη βροχή η παρέλαση στην Καλαμάτα (vid+pic)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο καιρός δε στάθηκε σύμμαχος στον κόσμο που πήγε παρελάσει αλλά και να παρακολουθήσει τη σημερινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καλαμάτα.

Υπό καταρρακτώδη βροχή η παρέλαση στην Καλαμάτα (φωτογραφίες και βίντεο) – See more at:…

Δημοσιεύτηκε από ΘΑΡΡΟΣ News στις Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/I3Q861xQ9Es” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Παρά τις δυσκολίες όμως η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά με τους μαθητές να είναι τυχεροί αφού κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της παρέλασης ο καιρός περιορίστηκε στο ψιλόβροχο.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε πανηγυρική Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο καθηγητής Ιωάννης Μπουγάς.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων ηρώων της πλατείας 23ης Μαρτίου. Οι εκδηλώσεις εορτασμού έκλεισαν με την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση ενώπιον των αρχών.
Τη βουλή και την κυβέρνηση εκπροσώπησε στον εορτασμό ο βουλευτής Μεσσηνίας Π. Κωνσταντινέας.
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα μηνύματα της ημέρας, τονίζοντας την ανάγκη ομόνοιας και αλληλεγγύης. “Χρειάζεται να διαβάσουμε την ιστορία μας και όχι να την ξαναγράψουμε” δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παρέστησαν, επίσης, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελ. Αλειφέρη, ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τέως υπουργός Ι. Λαμπρόπουλος, ο ανώτερος Διοικητής Φρουράς Καλαμάτας Σμήναρχος Κ. Χίνης και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

 

tharrosnews.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο