Αποκατάσταση και βελτίωση του Οδικού Δικτύου Ταϋγέτου

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 και ώρα 13:00, συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας και έλαβε αποφάσεις για σημαντικά θέματα, ένα εκ των οποιων ήταν η Αποκατάσταση και βελτίωση του Οδικού Δικτύου Ταΰγετου.

Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας δημόσιου ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση και βελτίωση κύριου οδικού δικτύου Τ.Κ. Ταϋγέτου Δήμου Καλαμάτας (που επλήγησαν από τη θεομηνία της 7-9-2016)». Προσωρινός ανάδοχος αναδείχθηκε η εταιρεία «Ανταίος», που προσέφερε έκπτωση 58,55% επί προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με τη μελέτη που έχει συνταχθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας, θα γίνουν εκτεταμένες παρεμβάσεις, όπως ασφαλτοστρώσεις, τοιχία αντιστήριξης, μπάρες, διευθέτηση ομβρίων, πλέγματα για τη συγκράτηση βράχων κ.λπ. σε όλη την έκταση του οδικού δικτύου και συγκεκριμένα στους δρόμους:

Α) Γιαννιτσάνικα – Ελαιοχώρι – Περιβολάκια – Εθνική Οδός

Β) Εθνική Οδός – Καρβέλι – Λαδά – Εθνική Οδός

Γ) Εθνική Οδός – Νέδουσα – Μαχαλάς – Αλαγονία – Πηγές – Αρτεμισία κ.λπ.

Υπενθυμίζεται ότι σχετικό αίτημα και μελέτη είχε υποβάλει ο Δήμος Καλαμάτας και το ποσόν διατέθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με απόφαση του τότε Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρου Χαρίτση, νυν Υπουργού Εσωτερικών.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο