7η παμπελοποννησιακή έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» | Καλαμάτα από 2 έως 5 Αυγούστου 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει φέτος για 7η χρονιά την αμπελοποννησιακή έκθεση αγροτικών και τοπικών προϊόντων «Άρτος – Οίνος – Έλαιον».

Η έκθεση αποτελεί επιτυχημένο θεσμό, με σκοπό την προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων, του λαϊκού πολιτισμού και των παραδόσεών μας. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πανέμορφο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων της Καλαμάτας και πλαισιώνεται από πλήθος παράλληλων καλλιτεχνικών και άλλων εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν βραδιές αφιερωμένες στα τοπικά μας προϊόντα, τις διατροφικές συνήθειες, τον κύκλο της σοδειάς και τον τρόπο παρασκευής των τροφίμων τα παλαιότερα χρόνια.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εμπλουτίζεται με μουσικά σχήματα, παράσταση Καραγκιόζη κ.α., που συνεισφέρουν στην ελκυστικότητα της έκθεσης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Καλαμάτας και της περιοχής της.

Η έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» θα διεξαχθεί φέτος κατά το διάστημα κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, από τις 2 Αυγούστου 2018 μέχρι τις 5 του μήνα, συμβάλλοντας στην προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών και λοιπών προϊόντων του τόπου μας και στους χιλιάδες επισκέπτες, που θα βρεθούν την περίοδο εκείνη στην Καλαμάτα και την περιοχή της.

Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην 7η έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο. Πληροφορίες μπορούν να λάβουν από την εταιρεία Ανέλιξη, που προετοιμάζει την έκθεση για λογαριασμό του Δήμου Καλαμάτας:

Ανέλιξη Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Δαμοφώντος 6, Καλαμάτα, τηλ. 27210 62151, email:  info@anelixi.net.gr 

Φιλοποίμενος 12, Πάτρα, τηλ. 2610 625141, email:  patra@anelixi.net.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο