Ευχαριστίες για την υποστήριξη από το Δήμο της εκδήλωσης για τη γενοκτονία των Ποντίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευχαριστίες εκφράζει προς το Δήμαρχο, με επιστολή του, ο Δημήτριος Κονταξής, Διευθυντής του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Καλαμάτας, για τη χορηγία του Δήμου σχετικά με τη διοργάνωση εκδήλωσης με θέμα τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους.

Ο κ. Κονταξής επισημαίνει ότι «η στήριξη του Δήμου ήταν καταλυτική στην υλοποίηση της εκδήλωσης, η οποία πιστεύουμε ότι συνέβαλε στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης, την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας και κυρίως ευαισθητοποίησε τους μαθητές, ώστε η σκόνη της ιστορικής λήθης να μην καλύψει τα τραγικά γεγονότα του ξεριζωμού και της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου».

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ ευχαριστεί, επίσης, το Δήμαρχο «για την τιμή που κάνετε στο σχολείο μας και αφορά στη διοργάνωση της τελετής των εγκαινίων του μνημείου για τη γενοκτονία των Ποντίων, που προτίθεται ο Δήμος να ανεγείρει στην πόλη μας».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο