Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

Η πρώτη εκδήλωση του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού 2018 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου και ήταν ένα πάρτι στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Στο πλαίσιο αυτής της κεφάτης εκδήλωσης, που πλαισιώθηκε με μουσική και εδέσματα, τα γκρουπ τοποθέτησαν τις στολές τους στο φουαγιέ.

Το κοινό μπορεί, πλέον, να περάσει από το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, να δει τις στολές και να γραφτεί στο γκρουπ της επιλογής του, δεδομένου ότι το Καρναβάλι ξεκινά το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018. Επίσης, όσοι έχουν σκοπό να δημιουργήσουν γκρουπ, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας www.kalamatianokarnavali.gr

Σημειώνεται, τέλος, ότι το Γραφείο του Καρναβαλιού ξεκίνησε τη λειτουργία του την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018. Βρίσκεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (στον ημιώροφο, με πρόσβαση απευθείας από την οδό Αριστομένους) και λειτουργεί ως εξής: 10.00 έως 13.30 και 18.00 έως 20.30, από Δευτέρα έως Σάββατο. Το τηλέφωνο του Γραφείου είναι 2721 181030.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...
Μετάβαση στο περιεχόμενο