Στήριξη των ΚΔΑΠ απο το Δήμο Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για την κάλυψη νέων αναγκών στα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας, η οποία προκλήθηκε εξαιτίας της αύξησης του αριθμού των μαθητών, προσελήφθησαν 6 επιπλέον εκπαιδευτικοί, με την ίδια διαδικασία αξιολόγησης (ειδικότητες: Δασκάλων, Περιβάλλοντος, Θεατρολογίας κ.ά.).

Ο Δήμαρχος τους συνεχάρη, υπογράφοντας τα σχετικά συμφωνητικά πρόσληψής τους, την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. Επίσης, τους ζήτησε να αφιερωθούν στην υποστήριξη των ΚΔΑΠ, επειδή πρόκειται για εκπαιδευτική δραστηριότητα που καλύπτει κατά κανόνα ανάγκες παιδιών από φτωχές οικογένειες. Τόνισε, επιπλέον, ότι η αξιολόγηση έγινε με πλήρη αντικειμενικότητα και σύμφωνα με τα προσόντα τους.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε, ο Π. Νίκας έδωσε οδηγία να γίνει για τα ΚΔΑΠ άμεση προμήθεια εξοπλισμού, όπως αθλητικά είδη, είδη ρομποτικής, μουσικά όργανα και ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας 24/4 (vid)

Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση στην αίθουσα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ» του...

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιούζικαλ θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 και 28 Απριλίου 2023, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.  Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο