Ευρεία δημοσιότητα για το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 ανοίγει η αυλαία του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 23 του μήνα και θα συγκεντρώσει σε πανελλαδικό, αλλά και διεθνές, επίπεδο το ενδιαφέρον όσων αγαπούν το σύγχρονο χορό.

Το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας είναι αφιερωμένο στη μεγάλη κυρία του ελληνικού χορού, Ζουζού Νικολούδη, που το στήριξε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του. Τούτο συμβαίνει με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννησή της.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, για μία ακόμη φορά, παρουσιάζει καταξιωμένους Έλληνες και ξένους χορογράφους και ομάδες, με ξεχωριστά έργα σύγχρονου χορού, που αποκαλύπτουν τη ζωντάνια και την αστείρευτη ενέργεια της διεθνούς και της ελληνικής χορευτικής σκηνής, όπως και τους ποικίλους προβληματισμούς της. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζονται οι ομάδες και οι χορογράφοι Moving Into Dance Mophatong από τη Νότια Αφρική με χορογράφο την Τζέσσικα Νιούπεν, και οι ομάδες των Χελένα Φρανσίν και Όρι Φλόμιν από τη Σουηδία, της Ισπανο-ολλανδής Μαρίνας Μασκαρέλ, του Άντι Μπούτρους, Άραβα του Ισραήλ και του Ιταλού Αντρέα Κοστάντσο Μαρτίνι. Επίσης, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάζονται όλα τα έργα των ξένων χορογράφων. Το Συνοπτικό Πρόγραμμα του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας μπορείτε να δείτε εδώ.

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Όπως είναι φυσικό, το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του Τύπου, με αποτέλεσμα μεγάλες Αθηναϊκές εφημερίδες να περιλάβουν στις τελευταίες εκδόσεις τους εκτενή αφιερώματα σ’ αυτό.
Ακολουθούν, σε μορφή φωτογραφίας, ενδεικτικά, πρόσφατα αφιερώματα του Αθηναϊκού Τύπου.

efhmerida-tvn-syntaktvn_Medium.jpgeleftheria-tou-typou-kyriakhs_1_Medium.jpg

eleftheria-tou-typou-kyriakhs_1_Medium.jpgeleftheria-tou-typou-kyriakhs_2_Medium.jpg

kathimerini-kyriakhs-periodiko-k_Medium.jpgkathimerini-kyriakhs_Medium.jpg

real-news-kyriakhs_Medium.jpgta-nea_1_Medium.jpg

ta-nea_2_Medium.jpgta-nea_3_Medium.jpg

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο